Всички детайли ще бъдат изяснени в експертните групи, но нас

...
Всички детайли ще бъдат изяснени в експертните групи, но нас
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: ГЕРБ ще направи всичко възможно да има правителство без значение с кой мандат

Всички елементи ще бъдат изяснени в експертните групи, само че нас ни тормозят числата, които бяха показани на презентацията на Асен Василев. Не може да се създаде тригодишна прогноза и бюджет на страната без Българска народна банка и МФ.

 

Това съобщи Костадин Ангелов от ГЕРБ за " Твоят ден " по Нова нюз.

По думите му предходното Народно събрание е приключило с два закона, признати по самодейност на ГЕРБ. " Рано е да приказваме за обединения и болшинства, за нас е значимо обещаните в програмата ни неща да станат факт. Утре ще бъдем на среща с Българска социалистическа партия, където ще обсъдим техните обществени политики. ГЕРБ ще направи всичко допустимо да има държавно управление в този парламент без значение с кой мандат ", безапелационен бе той.

Според него Василев е предложил " неблаговиден " бюджет за опазване на здравето, по тази причина в този момент има митинги за заплати.

" Политическа партия даде обещание заплати на хартия, които не са получени в цялостта си. Над 200 лечебни заведения не са достигнали обещаните равнища на заплати. В регионалните и общинските лечебни заведения това е огромен проблем. Реформите и документите се подписват от хора, които нямат никаква визия по какъв начин работи болничното опазване на здравето ", съобщи Ангелов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР