Всички държави-членки на Европейския съюз трябва да отзоват своите посланици

...
Всички държави-членки на Европейския съюз трябва да отзоват своите посланици
Коментари Харесай

Ал. Йорданов гони посланик Митрофанова

" Всички държави-членки на Европейския съюз би трябвало да отзоват своите посланици от Москва и да изгонят съветските посланици от своите страни. “ Това сподели в ефира на bTV Radio евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов.

„ България би трябвало да направи това с дипломат Митрофанова още на следващия ден, в случай че зависеше от мен. Защо? Защото не е обикновено Русия да е подхванала военна експанзия, варварска, да е нападнала прилежаща страна, да е нарушила всички интернационалните контракти и съглашения, да е нарушила следвоенния мир на Европа, а ние да поддържаме естествени дипломатически връзки с нея, все едно нищо не се е случило “, добави той.



Според него глобите по отношение на Русия би трябвало да са по-твърди. „ Трябва да обиден близкото обграждане на Путин. Трябва да обиден самия Путин. Той би трябвало да почувства персонална болежка от тези наказания “, сподели още евродепутатът.

По думите му има и други ходове, които би трябвало да се подхващат. „ Веднага би трябвало да бъде преустановен какъвто и да е разговор с режима на Путин. Той би трябвало да бъде подложен в изолираност. Никой западен водач не би трябвало и да си помисля за срещи и диалози с него. Лидери от вида на Путин не схващат от дипломация. Те нямат дипломацията в своя метод на мислене. Това са агресори. Нима Хитлер разбираше от дипломация? “, съобщи още Йорданов.
ТЕМА преди 20 минути 447 преди 31 минути (обновена) 1000 преди 46 минути 481
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР