Всички чакаме да разберем какви са фактите. Резултатът от този

...
Всички чакаме да разберем какви са фактите. Резултатът от този
Коментари Харесай

Политолог: Иван Гешев се е подготвял за подобен тип развитие от 3-4 месеца

Всички чакаме да разберем какви са обстоятелствата. Резултатът от този спор в прокуратурата беше изваждане на информация, която е нелицеприятна за всички.

Това съобщи по NOVA NEWS политологът Петър Чолаков, който разяснява последните разтърсвания в прокуратурата и желаната оставка на основния прокурор Иван Гешев.

" Не съм виждал толкоз раздразнителен Бойко Борисов. Днес трепереше, когато трябваше да изяснява за казаното от Иван Гешев. Борислав Сарафов се е тормозил за живота си. От Холивуд могат да дойдат да снимат този екшън. За страдание обаче ние живеем в този екшън ", сподели политическият коментатор.

" Според мен Иван Гешев се е подготвял за сходен вид развиване от 3-4 месеца. Главният прокурор през днешния ден съобщи, че му е било препоръчано посланическо място. Моето чувство е, че Иван Гешев е откровен, когато споделя, че с него е изработен опит за сделка, с цел да не приказва. Престижът на българските институции ще бъде срутен, само че може би имаме потребност от това - чистилище през огън ", даде образец той.

" Очевидно, че държавно управление няма да има в този парламент, след изявлението на Корнелия Нинова от доскоро. За мен щеше да е неточност Българска социалистическа партия да влезе в един кабинет с ГЕРБ. Според мен ще има предварителни избори през месец юли, само че въпреки всичко обстановката е динамична и не би трябвало да бъдем безапелационни в изявленията си. Сега въпросът остава дали ще бъде отхвърлен Иван Гешев. Юристи към този момент обясниха, че това нещо може да се случи до края на май месец ", съобщи Петър Чолаков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР