“Всички бяха наясно, че редовно правителство ще има. Да знаеш,

...
“Всички бяха наясно, че редовно правителство ще има. Да знаеш,
Коментари Харесай

Явор Божанков: С 4 млрд. за пътища служебният кабинет ни залагат капан, трябва пълна ревизия

“Всички бяха наясно, че постоянно държавно управление ще има. Да знаеш, че ти остават броени дни до момента в който предадеш властта и да ангажираш този постоянен кабинет с разноски за милиарди и то в продължение на години напред е залагане на капан, завързват ни ръцете и ни слагат пред приключен факт ”. Това съобщи за БГНЕС Явор Божанков от Политическа партия.


Дни преди да съобщи властта служебният кабинет е заделило 4 милиарда лева за поправки на пътища в границите на 4 години.

“Това е още една причина да създадем постоянно държавно управление. Президентът сподели, че излиза отвън рамките на пълномощия на служебното държавно управление, който би трябвало да приготви почтени избори ”, сподели още Божанков. “Явно не са очаквали да има постоянен кабинет и като са разбрали, че подобен ще има сигурно са подхванали тази стъпка. Трябва да отговорят на въпроса кое наложи постоянният кабинет една седмица по-късно не да вземе решение за парите за поправки на пътища, а в последните броени дни служебното да го направи ”, акцентира още депутатът. “Новите министри ще създадат проверки и ще прегледат работата на предходните си сътрудници във всеки един бранш ”, разясни още Явор Божанков. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР