Всички бройки от първата партида бяха изчерпани мигновеноMi TV Lux

...
Всички бройки от първата партида бяха изчерпани мигновеноMi TV Lux
Коментари Харесай

Прозрачният телевизор на Xiaomi разпродаден за секунда

Всички бройки от първата партида бяха изчерпани незабавно

Mi TV Lux Transparent Edition е оборудван с 55-инчов OLED панел с периодичност на възобновяване 120Hz
(снимка: Mi блог)

Xiaomi изненада всички през вчерашния ден, като разкри първия си серийно създаден п розраче н тв приемник. Mi TV Lux Transparent Edition коства повече от 7000 $, въпреки че има междинен по мярка панел с диагонал 55 инча.

Нищо обаче не попречи тв приемникът да бъде „ разграбен ” за една секунда от старта на продажбите. Според обява на Gizchina, първата партида от модела е изчерпана незабавно от купувачите на JD.com.

Не се оповестява какъв брой огромна е партидата, само че е реалност големият интерес към транспарантния тв приемник. Mi TV Lux Transparent Edition е оборудван с 55-инчов OLED панел с периодичност на възобновяване 120Hz и дебелина единствено 5,7 мм.

Прозрачният екран на Mi TV Lux Transparent Edition е пълен единствено 5,7 мм
(снимка: Mi блог)

Панелът се характеризира още с 10-битова дълбочина на цвета и 93% покритие на цветовата гама DCI-P3. Времето за реакция на екрана е единствено 1 милисекунда, съгласно формалната информация.

Mi TV Lux Transparent Edition стъпва на SoC MediaTek 9650, поддържа технология за отплата на придвижването MEMC, както и Dolby Atmos тон. Точната цена на транспарантния тв приемник е 7100 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР