Всички българи в чужбина могат да преживеят грандиозния концерт на

...
Всички българи в чужбина могат да преживеят грандиозния концерт на
Коментари Харесай

25 евро да слушаме Лили Иванова по света

Всички българи в чужбина могат да преживеят грандиозния концерт на Лили Иванова на 14 декември в столичната “Арена ” в действително време единствено против 25 евро, написа Телеграф.

За първи път почитателите ще имат опцията да гледат събитието онлайн в действително време, без значение къде се намират, с помощта на новаторската българска стрийминг платформа за изкуство 7Arts .

Закупилите виртуален билет ще могат да се насладят на събитието през телефон, таблет, компютър или тв приемник в границите на 48 часа след началото му. 

Билети за онлайн събитието към този момент могат да бъдат закупени от чужбина. В България ще бъдат пуснати в продажба след привършване на местата в залата. 

Както постоянно на сцената до Лили Иванова ще застане впечатляващият екип от надарени музиканти на LI Orchestra . Концертът ще бъде съпроводен от Оркестъра на софийската опера и балет. 

Публиката ще има опция да се наслаждения на виртуозите Орлин Цветанова на цигулка, Огнян Енев на пиано, тромпет и саксофон, и Иван Йорданов-Чери на китара. Допълнителните гласове на LaTiDa ще прибавят хубост към безконечните шлагери на примата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР