Всички американци се нуждаят от Библия в дома си и

...
Всички американци се нуждаят от Библия в дома си и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп стана търговец... на Библии

" Всички американци се нуждаят от Библия в дома си и аз имам доста такива. Това е обичаната ми книга ", сподели Тръмп във видеоклип, оповестен в обществените мрежи " Това е обичаната книга на доста хора ".

 

" Трябва да върнем християнството в живота си и още веднъж Америка ще бъде велика нация ", разяснява още Тръмп. " Нашите бащи-основатели направиха голямо нещо, когато построиха Америка върху юдео-християнските полезности. Сега тази основа е подложена на офанзива, може би както в никакъв случай до момента. "

Изявлението идва в миг, когато Тръмп е замесен в няколко правосъдни борби, поради които се разяснява, че е лишен от парични средства. Неотдавна той внесе гаранция от 91 млн. $, защото апелира присъда на журито по дело за клюка, а в понеделник решение на Апелативния съд на щата Ню Йорк му наложи спомагателна гаранция от 175 млн. $, до момента в който апелира присъда за гражданска машинация против него. Ако загуби обжалването, той ще дължи още 354 млн. $ плюс лихви, написа UsaToday.

 

Тръмп отхвърля да е изправен пред финансови проблеми, а на уеб страницата на спорната Библия е оповестен текст, съгласно който тя " няма нищо общо с политическа акция " и " не е благосъстоятелност, не се ръководи и не се управлява от Доналд Тръмп, The Trump Organization, CIC Ventures LLC или някой от техните шефове или свързани лица ".

Библията " God Bless the USA Bible " е версия на християнската Библия, " въодушевена от патриотичния химн на Лий Грийнууд " God Bless the USA ", се споделя в формалния уеб страница на Библията " God Bless The USA Bible ".

 

Изтъквайки се като " единствената Библия, утвърдена от президента Тръмп " и от самия Грийнууд, тя включва в изданието копия на американски политически документи и текстове на песента на Грийнууд. В раздел " прожектори " на уеб страницата са показани други консервативни персони, които театралничат с копие на Библията, в това число Томи Ларен, Доналд Тръмп-Младши, Рита Козби, Травис Трит и губернаторът Майк Хъкаби.

 

Според уеб страницата " огромният размер на поръчките " значи, че клиентите ще би трябвало да изчакат от четири до шест седмици за доставка.

 

Превод и редакция FrogNews
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР