Всички 6 жертви на бруталния престъпник Росен Ангелов – Горския

...
Всички 6 жертви на бруталния престъпник Росен Ангелов – Горския
Коментари Харесай

Майката на Неделчо скърби и ридае: Кети е касапина от Нови Искър, заради нея избиха цялото семейство…

Всички 6 жертви на бруталния нарушител Росен Ангелов – Горския към този момент са заровени, като най-парадоксалното е, че ликвидираните съпрузи Кети и Неделчо са имали обособени погребения и телата им не са положени в общ гроб, твърди в. “Уикенд”.

Причината е в ненавистта на родителите на Неделчо, които упреквали половинката му за случилото се. “Тази курва е отговорна за всичко, не си сяда на задника, ами изневеряваше с този умопобъркан! Заради нея ги избиха до крайник, не серпантина да пустоства майката на покойника.

Влюбените младежи Нанси и Боби също бяха разграничени след гибелта си. Майката и бабата на 18-годишния юноша Стефана и Корнелия упорствали той да бъде положен до неговата обичана Нанси, само че желанието им не се изпълнило. Боби е единствената жертва на Горския, който бе изпратен в отворен ковчег.

Роднините на Неделчо пък изрично отказали да вземат натрупа на половинката му Кети, защото я упреквали за касапницата в Нови Искър. Неверни се оказаха слуховете, че никой не желае да урежда траурната гала на дамата. Бившият брачен партньор на Кети и татко на щерка й Нанси уредил поргребението й. Баба Елена също е била изпратена уместно.

На съдбовния 13-и в Малашевските гробища в София бяха положени телата на 41-годишния Неделчо Юнаков и 19-годишния му наследник Георги. Надупчените на сито от Горския татко и наследник бяха изпратени в затворени бели ковчези. На погребението се стекли над 100 души. Неделчо и синът му са положени един до различен в прилежащи гробове.

“Няма към този момент наслада за нас”, ридаеше неутешима почернената майка на Неделчо – Петранка, и не спираше да пустосва снаха си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР