Всеобщата риалити любимка Калина Кузманова, станала известна от сериала София

...
Всеобщата риалити любимка Калина Кузманова, станала известна от сериала София
Коментари Харесай

Калина Кузманова изгря във втората реклама на мастика „Пещера“ този сезон

Всеобщата риалити фаворитка Калина Кузманова, станала известна от сериала „ София Ден и нощ “,  изгря във втората реклама на Мастика „ Пещера “ този сезон.

Видеото към този момент върви в народен ефир. Ако в първия клип Калина имаше по-скоро второстепенна роля, тук я виждаме като главен и единствен обект на мъжките желания на героите в клипа. Рекламата още веднъж ни придвижва в компанията на четиримата другари, които играят карти на морския бряг. Калина Кузманова се превъплъщава в ролята на общ техен идеал в лицето на барманка Вики в близкото плажно барче. Именно риалити героинята е облечена в бански с динен претекст, запазена марка още от рекламите на Мастика „ Пещера “ още от времето на Галена, Емилия и Андреа. Култова е нейната имитация: „ играта може да е свършила, само че сезонът в този момент стартира “. Калина не отстъпва по съблазън и съвършени форми на по-популярните си колежки, снимали се за анасоновата напитка.

Тази година Мастика „ Пещера “ реши да опише повече за летните прекарвания на група другари на плажа в две рекламни видеа. Първата, в която Емануела демонстрира съвършени форми на плажа и смъква тениската си, провокира същински възторг. Целта на новата връзка е да се показват дребните удоволствия в живота за елементарния човек. Акцентът е положителното прекарване измежду другари, непринудените взаимоотношения и обстановки, които всеки е преживявал. Кадрите към новото видео са снимани на морето като местоположението и дните за фотоси са избирани деликатно, с цел да кореспондират оптимално на стилистиката и сюжета на клипа.  Слоганът „ Страст на кристали “ е измежду най-популярните у нас, а Мастика „ Пещера “ е водач по продажби и желана марка измежду анасоновите артикули.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР