Всеобщ народен любимец е Краси Радков и то от години.

...
Всеобщ народен любимец е Краси Радков и то от години.
Коментари Харесай

Попиляха Краси Радков заради жена му: Некадърна и нахална, спри да я пробутваш!

Всеобщ национален любим е Краси Радков и то от години. Зевзекът, нашумял от " Шоуто на Слави " е неоспорим гений и славата му е напълно заслужена. Нищо сходно обаче не може да се каже за брачната половинка му Станислава Ганчева, която макар противоречивите си качества, не стопира да се вре по филми, излъчвания и медии...

Новината през днешния ден е, че Краси и Станислава ще бъдат ко-водещи на Емо Чолаков в новия сезон на " Един за различен ". Бившият синоптик води предаването от първия му ден, само че в този момент продуцентите са решили да набутат и още двама помощник-водещи. А Радков и жена му влизали като представители на етикета " един за различен " и образец за сплотено семейство.

" Да бе, щото други фамилии за образец и забавни хора няма. Да, ок, Краси несъмнено ще прави шоу и е добре за рейтинга, само че жена му... Хайде, апелирам! Тази дама я набутаха даже в сериала " Откраднат живот ", където една петостепенна роля на елементарна кореспондентка не можа да изиграе уместно. Изкуствена, семпла, скучна... смут ", разясняват консуматори в нета.

Станислава не се употребила и с любовта на сътрудниците от гилдията, множеството от които били на мнение, че е некадърна като актриса, само че нахална и успяваща постоянно да се пробута, поради мъжа си.

" Тази е такава лисица, че в случай че нямаше изгода от Краси, до момента да го е зарязала. Но гледа да не го изтърве, че без него е наникъде ", означават осведомени.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР