Вселенският патриарх е настанен в болница за медицинско наблюдение във

...
Вселенският патриарх е настанен в болница за медицинско наблюдение във
Коментари Харесай

Вселенският патриарх приет в болница във Вашингтон, почувствал се зле

Вселенският патриарх е настанен в болница за " здравно наблюдаване " във Вашингтон, окръг Колумбия, откакто се е почувствал зле, предава БГНЕС.

Това се е случило малко преди да замине за службата в катедралата " Света София " в неделя, заради дългия полет и натоварения график на събитията, които са последвали незабавно след идването му в Съединени американски щати, оповестява гръцката държавна организация AMNA. Неговият доктор го посъветвал да си почине и от защитни съображения той беше откаран в болничното заведение на университета " Джордж Вашингтон ".
 Патриарх Вартоломей отива в Съединени американски щати, ще беседва с Байдън Патриарх Вартоломей отива в Съединени американски щати, ще беседва с Байдън
Вселенският патриарх Вартоломей ще направи публично посещаване в Съединени американски щати от 23 октомври до 3 ноември. Това е първата му аудиенция в Съединени американски щати от 200...

Вселенският патриарх дойде във Вашингтон в събота вечерта и бе топло посрещнат от членове на гръцко-американската общественост и църковни чиновници, като това бе първото му посещаване от 2009 година насам. Самолетът му се приземи във военновъздушната база " Андрюс ".

Вартоломей има планувани срещи с президента Джо Байдън, държавния секретар Антъни Блинкен и ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР