Вселената е по-благосклонна към някои хора и им дарява невероятни

...
Вселената е по-благосклонна към някои хора и им дарява невероятни
Коментари Харесай

4 признака, по които се познава, че притежавате силна духовна ДАРБА

Вселената е по-благосклонна към някои хора и им подарява невероятни способности и качества, които са присъщи на доста малко хора от популацията. Всеки от нас има някаква заложба, само че както към този момент казахме, има и такива, които имат мощни духовни качества. Нека забележим няколко признака, по които можем да разберем притежаваме ли ние сходна мощ:

Не може да заспите вечер, в случай че има пълнолуние или новолуние

И не може да си обясните повода за това. Всъщност множеството хора, които имат духовни способности, имат и проблеми със съня, те се отключват най-много, когато луната е във фаза на пълнолуние или новолуние.
През новолунието силите около нас се обновяват, пораждат нови благоприятни условия и хрумвания, а по едно и също време с това гибелта пристъпва, с цел да прибере всичко към този момент непотребно в живия свят.
През пълнолунието пък всички сили се ускоряват доста, което се усеща освен от хората, само че и от природата и животните.
Гени, ранен старт и нестабилна душeвност. Верни ли са стандартите за гениалността?
Вярно ли е, че изключителните качества вървят " в комплект " с психологични разстройства? Ще бъде ли надареното дете сполучливо – завис...
Прочети повече
Лунните етапи въздействат изключително на хората с духовни способности, защото точно тези качества са ни дадени от луната. Ако желаете да разберете повече детайлности, експертите в сферата – потвърдените астролози ще ви разкрият каква е била етапа на луната тъкмо по време на раждането ви.

Събуждате се без причина в часа на вещиците

Така нареченият „ час на вещиците “ е времето сред 3 и 4 сутринта, за което се счита, че е най-магичният и изпълнен със сили интервал през денонощието. Ако имате някаква духовна заложба, вие сигурно усещате по какъв начин се ускорява енергийното поле, което пък ви подтиква да се разсъните. Ако ви се случва постоянно, би трябвало да оставите силите си да тръгнат по верния път, като може да получите повече информация по какъв начин да се случи това от други източници.

Постоянно притегляте разнообразни животинки и птици
Датата на раждане разкрива твоята заложба – ревизира коя е тя
Дори и да сте скептично настроени към магическите и вълшебните вярвания, вашата датата на раждане не е инцидентна и ви носи избрана да...
Прочети повече
Животните усещат аурата и силата към нас и в случай че сме духовно надарени и с по-особени сили, те незабавно посочват това. Тези създания биват привлечени към вас и се усещат на несъмнено място във ваши ръце.

Когато сте по-емоционални около вас се случват странни неща

Когато спокойствието в душата ви е в дисбаланс, силата към вас също се трансформира и даже може да се случват необясними неща като строшаване на разнообразни предмети от единствено себе си, поява на мощен вятър или облаци, в случай че това положение се задържи по-продължително даже растенията около вас изсъхват. Също по този начин, непознати хора се появяват във вашите сънища и ви дават разнообразни препоръки, животните са по-отдръпнати и се взират във вас по чудноват метод.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР