Всекидневни опашки на магистрала „Тракия“ заради контролно-пропускателния пункт към София.

...
Всекидневни опашки на магистрала „Тракия“ заради контролно-пропускателния пункт към София.
Коментари Харесай

Шофьори сигнализират за чести задръствания заради КПП-тата

Всекидневни опашки на автомагистрала „ Тракия “ поради контролно-пропускателния пункт към София. Жители на Нови хан показват, че в час пик задръстването на входа на София е километрично.

Споделят, че пътуването им до месторабота в столицата лишава приблизително 2 часа. Притесняват се и да не изгубят работата си, тъй като постоянно закъсняват поради трафика

Сигнализират и че потенциалът за прекосяване е стеснен – макар трафика. По думите им потокът от коли се отбива в една пътна лента, а инспекциите на заявления се правят едвам от двама-трима служители на реда.

Жителите на Вакарел са се примирили със обстановката. Повечето водачи описват, че демонстрират схващане, само че приканват за метаморфоза на инспекциите. За хората от Елин Пелин организацията на КПП-то е и причина за произшествия.

От Министерство на вътрешните работи нямат точна информация какъв брой чиновници са ангажирани с пунктовете за влизане и излизане от столицата, тъй като броят им се трансформира по отношение на трафика. От вътрешното ведомство прецизират, че отпуските и командировките в системата са анулирани.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР