Всеки зрител, купил билет за концертите на Лили Иванова на

...
Всеки зрител, купил билет за концертите на Лили Иванова на
Коментари Харесай

Безплатен антигенен тест с билети за концерт на Лили Иванова

Всеки фен, купил билет за концертите на Лили Иванова на 14, 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, ще има опция за безвъзмезден антигенен тест. Това оповестяват от екипа на певицата, предава Българска телеграфна агенция.

Лаборатория " Геника " бъде ситуирана на паркинга на НДК. Зрителите, които желаят да си създадат тест, би трябвало да носят своите билети единствено и само на книжен притежател, като след осъществяване на теста всеки билет за вход ще бъде маркиран на гърба с щемпел на лабораторията, удостоверяващ потреблението му.

Електронни билети няма да бъдат одобрявани, прецизират уредниците. По думите им пробата лишава към три минути, резултатът излиза до 20 минути и е годен до 48 часа от часа на осъществяването му.

От екипа на Лили Иванова умоляват феновете да провеждат посещаване в мобилната лаборатория в по-ранни часове, защото в часовете директно преди всеки от концертите ще бъде невероятно да бъдат тествани всички възможни искащи.

Напомня се, че визитата на концертите на Лили Иванова ще се реализира с даване на зелен документ на входа на НДК, който включва уверение за имунизация, преболедуване, налични антитела, негативен антигенен или PCR тест.

На 14, 15 и 16 декември са последните три концерта от националното турне на Лили Иванова. То приключва в столицата след срещи с публиката във Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен и Русе.

Наскоро Лили Иванова издаде нов миниалбум, наименуван " Чуй душата ми ". Музикантите, които вземат участие в него, както и на сцената, са Ангел Дюлгеров - китари, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни, и вокалното трио " ЛаТиДа " - беквокали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР