Всеки зодиакален знак има своите особености на характера, които издават

...
Всеки зодиакален знак има своите особености на характера, които издават
Коментари Харесай

Перфектният дом за всяка зодия

Всеки зодиакален знак има своите особености на характера, които издават по какъв начин биха се чувствали в избрана обстановка. Но какво се случва, когато приказваме за съвършен дом? Можем ли да изберем жилище, съгласно зодията ни? Видовете жилища са също толкоз необятни като безкрайните присъщи особености на всеки зодиакален знак. В идващите редове ще се запознаете какъв дом подхожда най-добре на всяка зодия.
ОВЕН
Представителите на тази зодия са изключително упорити и решителни, на моменти граничещо с чиста проба дебелоглав. Имат потребност да се ширят на мира и да не зависят от никому, по отношение на дома си. Идеален дом за тях би била къща, в покрайнитите на града, надалеч от съседи.
ТЕЛЕЦ
Известни с любовта си към харчене на средства и разточителен живот, телците биха се чувствали най-добре в първокласен мансарден апартамент с невероятна панорамна панорама. Телецът е земен детайл, тъй че би им подхождал и дом измежду природата, стига да става дума за голяма вила с няколко спални и спомагателни удоволствия.
БЛИЗНАЦИ
Близнаците са извънредно обществени и гостоприени, та „ дребна спретната къщичка “ е безусловно идеална за тях, подготвена за посрещане на посетители. Домът им като тип не е от такова значение, стига да са покрай обичаните си хора и да е цялостен с забавни декоративни детайли като свещничета, вазички и възглавнички.
РАК
Подобно на Близнаците, Ракът е извънредно гостопримен, а и много сантиментален. Водните знаци обичат да са край водата, а с любовта към романтиката, ракът би се чуствал прелестно в дребна вила, на брега на морето, с огромна веранда, декорирана с антични предмети.
ЛЪВ
Подобно на „ Царят в джунглата “, Лъвовете са кралски особи и при зодиакалните знаци. Горделиви и лидърски ориентирани, представителите на тази зодия биха се ширили прелестно в... палат. Какво друго да подхожда на Кралят на зодиите?
ДЕВА
Девите се славят с безупречната си непорочност, предпочитание за светлина и шир. Биха се чувствали добре в огромен апартамент в града, с големи капандури, които да внасят спомагателна светлина в дома. Със сигурност, вътре всичко ще е чисто, добре подредено и ярко.
ВЕЗНИ
Най-социалният представител на всички знаци ще се усеща чудесно в огромна съвременна къща, в центъра на града, с басейн, персонален бар край него и просторни стаи, подготвени за посрещане на огромни събирания и празненства всеки уикенд.
СКОРПИОН
Скорпионите са по-скоро прагматици и в техните домове не би трябвало да има нищо ненужно. Предвид желанието им за удобен дом, те търсят постоянно подобен покрай работното си място, без значение от типа на дома, като наложително обаче вътре е обзаведен стилно и с най-малък брой движимости. Не обичат прекалено декорирани къщи и избират бели стени и непретрупани стаи.
СТРЕЛЕЦ
Стрелците са „ пътуващата “ зодия. Обожават да пътуват и изследват Света, по тази причина и дребен дом им е безусловно пребогат. Обичайно живеят в дребен, подреден апартамент и скрито си мечтаят да имат някой ден „ дребна, спретната къща “.
КОЗИРОГ
 3 зодии, идеални за съпрузи 3 зодии, идеални за съпрузи
Очаквате ли принца на бял кон? Рано или късно всяко момиче си задава въпроса: " Как да избера съвършения брачен партньор? " Отговорът на него, е...
Козирогът е постоянно кариерно насочен, по тази причина градски апартамент, покрай индустриалната зона на града, е тъкмо от това, в което ще се усещат чудесно. Козирозите обичат да се потвърждават, затова ще изберат първокласен, само че удобен апартамент.
ВОДОЛЕЙ
Представителите на тази зодия са мечтатели по душа и ще се усещат прелестно в дом, измежду природата, като любопитното е, че съвършен дом за тях е подобен, който са построили те самите. Доста твърдоглав зодиакален знак, уверено ще реализиран задачата си, дори и това да им отнеме извънредно доста време.
РИБИ
Всяка риба се усеща най-добре... във водата, несъмнено. Перфектният дом за всяка риба е двуетажна къща, покрай морето. Рибата обича естествени детайли, наложително мечтаната им къща би била напълно построена от дърво и камък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР