Всеки знак си пада по определен вид алкохолна напитка, от

...
Всеки знак си пада по определен вид алкохолна напитка, от
Коментари Харесай

Вижте любимата напитка на всяка зодия

Всеки знак си пада по избран тип алкохолна напитка, от която обича да отпива в компания или пък уединено, прехвърляйки мисли за отминалия ден. Някои поръчват леко пиво, други обръщат внимание на твърдите оферти. Ето какво дефинират звездите за всеки от знаците.

Овен

Тези тежащи на мястото си представители на зодиака избират твърдия алкохол, и то най-вече водката. Знаят всичко за напитката и постоянно си заръчват коктейли на нейна основа. Рядко ще срещнете Овен, който да надига чаша с шампанско - това за него е лиготия. Импулсивният му темперамент го подтиква към непрекъснато придвижване и огън.

Телец

Според астролозите Телците почитат положителната бира. Те обичат да търсят нови вкусови решения и освен това да остават с изтрезнял разум. Подобна напитка им разрешава да разхлабен след напрегнатия работен ден в компанията на близки по дух хора. Дамите от знака избират сайдер, който с кисело-сладкия си усет прогонва отрицателните мисли и им дава опция да прекарат прелестно вечерта.

Близнаци

Обичат развлеченията на цялостна степен и непрекъснато търсят завършения. Затова изборът им в шумна другарска компания пада върху текилата. Острата напитка е способна да ги разпусне и да изкара нескрито страстите им. Близнаците умеят да се веселят и не пропущат шанса за забавна вечер, като включват в програмата си нови запознанства с противоположния пол и главозамайващи танци.

Рак

Търсят смисъл в дребните неща и подлагат всичко на подозрение. Най-често представителите на знака избират джин, с цел да прекарат вечерта на спокойни разсъждения и разискване на миналия ден. При цялата си обич към алкохола Ракът има великолепно възприятие за мярка и в никакъв случай не пие ненужно.

Лъв

По натура са величествени и амбициозни. Техните желания са към скъпото алено вино, което на драго сърце ще пият, отдавайки се на съзерцаване и разсъждение за личните си достижения. Рядко ще срещнете горделив Лъв, който да надига недостойни за вниманието му коктейли.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Дева

Мнителни и внимателни. Тяхното пиво е бяло леко вино с ненатрапчиви цитрусови нотки. В своята придирчивост Девите ще си поръчат охладена до вярната температура напитка и ще откажат бутилката, в случай че не подхожда на условията им. Благодарение на виното може да опознаете по-добре ранимата натура на представителите на този знак.

Везни

Дълбокомислените Везни си падат по положителното уиски. За тях е значимо да почувстват всички екстри на благородния алкохол, откривайки нови оттенъци на усета му. Опитвайки от обичаната напитка, те се отпускат и се изпълват с добродушие, като в главата им последователно се промъкват проекти за житейски достижения.

Скорпион

В търсенето на обичано пиво са употребявали голям брой разновидности. Истински обичан за тях обаче си остава конякът. В културата на ползване на напитката за тях е значим освен усетът, само че и грамотното сервиране, дългите наздравици и хубавичко компания.

Стрелец

Не са им непознати веселието и позитивното въодушевление, по тази причина избират лекото шампанско. За Стрелците е значима атмосферата на доброволно другарство, по тази причина в дома им постоянно има бутилка от игривото пиво в ресурс. Вълшебната напитка дочаква подобаващия миг, когато внезапно се появява пред нечакани, само че скъпи посетители.

Козирог

Никога не отхвърлят леко пиво, само че същинското им желание е скочът. Този първокласен алкохол заема почетно място в дома им и се използва в извънредно дребни дози в вярно основана атмосфера. Идилията за Козирога е в спокойната вечер, чашата шотландско уиски и топлото одеяло.

Водолей

На Водолея е присъщо любознанието, по тази причина той опитва с алкохола, изпробвайки нови съчетания и многообразие от усети. С времето обаче тяхна обичана напитка става здравият и неустрашим ром. Някои усещат в него духа на водните баталии, разигравани от корсари, други избират да го използват в самотност, с цел да обмислят следващия проект за триумф.

Риби

Самохвалството и гордостта са непознати на Рибите. Те постоянно удивляват приятелите си с желанията и рядко се изявяват на винената карта. Любимата им напитка си остава абсентът, който не търпи отчаяние и сивота. С помощта на този алкохол представителите на знака разкриват нови граници на характера си и на драго сърце прекарват времето си в компанията на другари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР