Всеки знак от зодиака е надарен със сила, на която

...
Всеки знак от зодиака е надарен със сила, на която
Коментари Харесай

Каква вътрешна сила притежавате според зодията

Всеки знак от зодиака е талантлив със мощ, на която би трябвало да разчита при всевъзможни условия, тъй като тя е водеща в характера на човек. Ето коя е тя за другите зодии:

Овен

Основната мощ на Овена е скоростта. Звездите са надарили този знак със способността освен да работи, само че и да го прави при високи завои и с висока скорост. Ако Овенът е решил да продължи напред, никога не го забавяйте, тъй като цялата му „ магия “ незабавно ще се разсее.

Телец

Телецът е заплатен с неизменност и гъвкава воля . Това са едни от най-непокорните и мощни персони знаци на зодиака. Лесно се оправят с прекарванията и прочувствените безредици, с цел да реализиран задачата си.

Близнаци

Силата на Близнаците се крие в гъвкавостта. Подобно на хамелеон, те могат да се приспособяват към непредвидени условия.

Рак

Раците са надарени с висока вътрешен глас . Това са един тип телепати, които могат да разчитат силите на външния свят, настроенията на хората и най-важното - човешката същина. Така че, преди да заблудите Рака, помислете 10 пъти.

Лъв

Основната мощ на Лъвовете се крие в тяхната храброст . Те са като същински рицари в блестящи доспехи, подготвени да оказват помощ на околните си. Със своите смели действия те умеят да въодушевяват близки и да зареждат другите със своята сила.
 жена iStock/Getty Images
Дева

Основната мощ на Девите е в тяхното мислене. Стратегията и проектите са главното им оръжие, с което могат да победят всеки по пътя си. Те могат да четат сред редовете, тъй че всичките им прогнози се сбъдват доста постоянно. Логичното пресмятане е най-хубавото им качество.

Везни

Везните са пратеници на справедливостта и съдействието, заради което околната среда е доста значима за тях, с цел да поддържат силата си. Те, сходно на богинята Темида, елементарно съдят другите.    

Скорпион

Силата на Скорпиона се крие в прераждането. За тези хора всевъзможни компликации са единствено трамплин за политане. Всеки проблем окуражи Скорпионите и те стават 1000 пъти по-силни от Фениксите, преродени от пепелта.

Стрелец

Стрелците са цялостни с мъдрост. Най-добрите учители и мъдреци са представители на тази зодия. Те притеглят знанието като магнит. Основното е, че Стрелците не би трябвало да бъдат алчни, а да споделят силата си с другите, предавайки своя опит.

Козирог

Силата на Козирога е постигането на задачата. Както се майтапят в астрологичните среди: „ Нереализиран Козирог – тъга в фамилията “. И това е правилно, тъй като самореализацията е тяхното оръжие в живота.
 жена iStock/Getty Images
Водолей

Силата на Водолея се крие в свободата . Те са подготвени да преодолеят всевъзможни трудности, в случай че им се даде независимост. Ако поставите Водолея в клетка, можете да го лишите от силата му.

Риби

Рибите са изпълнени със силата на емпатията. Добротата и чувствеността на тези хора е главното им оръжие.  Единственото нещо, за което са подготвени да се борят е международната естетика.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР