Всеки знак на зодиака си има свой камък, който му

...
Всеки знак на зодиака си има свой камък, който му
Коментари Харесай

Кой е вашият камък според личното ви число

Всеки знак на зодиака си има собствен камък, който му носи единствено шанс и позитивни трептения. Освен съгласно зодията, камъните се разпределят и съгласно персоналното число. Ето по какъв начин да разберете кое е вашето персонално число и кой е вашият персонален камък.
Изчислението е напълно обикновено. Числата от рождената ви дата се събират по този начин, че най-после да остане едно число. Ако вашата дата е 01.02.1991 г събирате 0+1+1+2+1+9+9+1= 24, най-после събирате 2+4=6, с цел да получите едноцифрено число и вашето персонално число е 6.
1
Камъните за персонално число 1 са авантюрин и карнеол. Авантюринът оказва въздействие върху физическото и прочувственото здраве. Пази от негативно въздействие и спомага за зареждане с сила.
Карнеолът зарежда с положителни мисли. Привлича елементарно любовта и положителните страсти.
2
За притежателите на персонално число 2, най-хубави са перлите и лунния камък. Лунният камък внася неизменност в живота, бори се с неприятните привички, оказва помощ ви да разкриете вътрешния си капацитет. Той пази от отрицателна сила, прави ви по-креативни и води любовта при вас.
Перлите носят шанс и оказват помощ в оправянето с компликациите и трудностите.
3
Тюркоаз или хризолит са камъните на хората с персонално число 3. Тюркоазът може да бъде мощен талисман, който защищава от зли очи. Той ще ви направи смели и ще ви помогне да пътувате по света.
Хризолитът е камъкът на гения, спомага за реализиране на обществени връзки и финансова самостоятелност.
4
Сапфирът и нефритът са за цифрата 4.
Сапфирът разкрива най-хубавите качества на притежателя си и притегля вниманието на противоположния пол.
Нефритът е знак на властта, пази от отрицателно въздействие и неприятни привички. Влияе добре на здравето и имунитета.
5
Изумруд и тигрово око са камъните на цифрата 5. Изумрудът въздейства на концентрацията при учене, носи шанс и разцвет в живота.
Тигровото око оказва помощ за насърчаване на интуицията и смелостта.
6
За персонално число 6 подобаващи са ахат и елмаз. И двата камъка са знак на здравето, дълголетието, хармонията и отбраната. Те притеглят шанса, пазят от неискрени хора, покачват увереността и мотивацията. Нека станат ваши талисмани.
 Скъпоценни камъни, привличащи самотата Скъпоценни камъни, привличащи самотата
Според легендите, някои минерали са считани за „ вдовици “. Те имат силата да оставят своя собственик вечно самичък. Кои безценен...
7
Малахит и рубин пазят хората с персонално число 7. Малахитът е амулет, който отваря чакрите, прави енергийните равнища по-високи и символизира плодородието.
Рубинът покачва увереността и усъвършенства настроението.
8
Щастие и шанс очаквайте от оникс и гранат.
 Мъж оцеля по знамение - джипът му се удари в откъснал се от ската камък Мъж оцеля по знамение - джипът му се удари в откъснал се от ската камък
Паднал камък краткотрайно затрудни придвижването по пътя сред Асеновград и Смолян. 58-годишен мъж от Враца прекосявал през сектора тъкмо в т...
Гранатът спомага за победа при спорове, а ониксът придава убеденост и мощ, дава сила и ви прави по-концентрирани.
9
Топаз или скален кристал са камъните на цифрата 9.
Топазът работи на интуицията и води към вярното решение при сложни условия.
Скалният кристал ви пази от хората с отрицателна сила.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР