Всеки знак на зодиака принадлежи към определен елемент, който дарява

...
Всеки знак на зодиака принадлежи към определен елемент, който дарява
Коментари Харесай

Елементите на зодиите оставят знак върху характера и таланта на човек

Всеки знак на зодиака принадлежи към избран детайл, който подарява своите представители с отличителни черти. Хороскопът ще ви помогне да научите повече за персоналните качества, желания и черти на характера на всеки човек.

Всеки детайл е виновен за избрана група зодии, даряващи хората със  специфични характерности.

 Огнена буря

Тази група включва Овен, Лъв и Стрелец.  Характеристиките на детайла са интензивност и сила. Огънят кара зодиакалните знаци непрестанно да вървят напред и да реализират задачите си. Характерна линия на характера е упоритостта, нетърпението, желанието да защитят правата си, смелостта, войнствеността и арогантността.

Знаците от този детайл са забележими в обществото със своите светли каузи и харизма. Те имат креативност и изобилен източник на сила. Огънят подарява своите представители с лидерски качества. Те знаят по какъв начин бързо да се вдъхновят и без съмнение да насочат всичките си сили към същността на нещата. За тези хора непрекъснатата активност е значима, с цел да се освободи непотребната сила. В противоположен случай те стават много нападателни и неконтролируеми.

Земна буря

Тя включва Козирог, Телец и Дева. Особеността на земния детайл се крие в правилото на непоклатимост. Те са уверени, практични, търпеливи и надеждни хора. Те разполагат с отегчителен характер, изострен разум и здравомислие. Винаги ясно следват задачата си и се отклоняват от нея единствено в изключителни случаи.

Хората от детайлите на Земята стоят крепко на краката си, основават материални полезности, опознават света през призмата на личната си нерешителност и разчитат на обстоятелства. Те нямат будно въображение и не са склонни към илюзии.

Въздушна буря

Везни, Близнаци и Водолей  са в тази група и съществуват съгласно правилото на продан и контакт. Те са мобилни и дейни, имат еластичност, пъргавост и сензитивност, любознателни и доброжелателни са. Те се отличават със способността неотложно да улавят информация и да я обработват за предаване на други.

Отрицателните качества включват неустановеност и липса на стабилност в мисленето. Хората от този детайл постоянно избират свободата и не обичат отговорностите. Всички отговорности, които не са включени в проектите им, им се костват отвратително задължение и те интензивно заобикалят всевъзможни компликации.

Водна буря

Ракът, Скорпионът и Рибите  са представители на  този детайл, което им придава вътрешно неизменност. Водата е виновна за вътрешния свят, страстите и паметта. Отличителни черти са мечтателността, нереалното мислене, кротостта. Това са хора с емфатичен муден темперамент, извънредно впечатляващи и живеят в собствен личен свят. Успехът идва при тези представители в региона на изкуството, където има опция да се откъснат от действителността и да се отдадат на съзерцаване.

Голямата сензитивност и податливост към фикция постоянно водят до вътрешен спор, когато представителите на Водната буря са изправени пред действителността. Поради това те могат да изпаднат в меланхолия и да се затворят дълго време в личната си обвивка, без да реагират на външни промени. Хората от тази група са нежни, имат привлекателни черти на характера, само че склонността да напущат действителния свят поради своя, може да раздразни другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР