Всеки знак има сенчеста страна, част от себе си, която

...
Всеки знак има сенчеста страна, част от себе си, която
Коментари Харесай

Тъмните страни на всяка зодия - 1 част

Всеки знак има сенчеста страна, част от себе си, която е неукротима, нещо, което води до избран повтарящ се кръг на държание. Когато дефинирате тази част, ще зависи от всяка по какъв начин ще се свържат с силата си, в случай че го вършат от позитивната си страна или от отрицателната си страна, в случай че се възползват от това качество или го считат за тягост. Те могат да бъдат свързани с упоритост, нарцисизъм, надменност или  свръхчувствителност.

Каква е тъмната страна на вашия знак? 

Тъмната страна на Овена

Слабото място на арианеца може да бъде неприятното му въодушевление. Ако дадена обстановка го безпокои, той може да стане малко нападателен, емоционален и себелюбив. Разгневеният Ариан ще се стреми да се бие и да спори, до момента в който не се съгласите с него, тъй като за него нещата са по неговия метод или не.
 Пет потвърдени метода по какъв начин да сдържаме гнева си Пет потвърдени метода по какъв начин да сдържаме гнева си
Ако сте от хората, които се ядосвате доста постоянно и в действителност желаете да извършите нещо по въпроса, то ние можем да ви помогнем. В тази ст...

Тъмната страна на Телеца

Той може да стане доста материален и свидлив. В същото време при него всичко е доста рутинно.  Промените са сложни за Телеца, той въобще не е еластичен и постоянно го назовават „ твърда глава “. 

Тъмната страна на Близнаци

Неговата уязвимост са прочувствените му възходи и падения, ставайки ненапълно биполярни. Те са хора, които е мъчно да се познаят в дълбочина, тъй като търсят непрекъсната смяна и това се отразява на личността им, тъй като всеки ден те могат да бъдат разнообразни и те също бързо трансформират мнението си. Те могат да бъдат погрешни.

Тъмната страна на Рака
 3 скъпи съвета по какъв начин сполучливо да се научите овладявате гнева си 3 скъпи съвета по какъв начин сполучливо да се научите овладявате гнева си
Когато човек се ядоса, той реагира по друг метод. Някой път му идва да крещи, различен път понася тихомълком отрицателните неща, само че страд...

Те могат да бъдат затворени хора, неспособни да схванат по какъв начин се усещат или какво мислят. Те са студени, пресметливи и означават дистанцията с връстниците си. Те мъчно демонстрират възприятията си от боязън да не бъдат засегнати. Те са склонни да бъдат разхвърляни или в другата прекаленост - маниакално подредени подредени и натрупващи ненужни неща. 

Тъмната страна на Лъва

Наричан е „ превъзходният на зодиака “, тъй като непрестанно се стреми да се покаже пред другите. Той може да бъде придирчив, шефски и малко гръмък. Те са хора, които се стремят да привлекат постоянно вниманието. Те обичат лукса, имат скъпи привички и „ излъчват великолепие “.

Тъмната страна на Дева

Неговата уязвимост се крие в детайлите. Те могат да бъдат доста натрапчиви и непрекъснато да търсят неточност в другите. Това ги прави сериозни. Те са „ необвързаните “ на зодиака, тъй като в никакъв случай не намират идеалния човек. Те са захласнати от реда и могат да полудеят и да се скарат другите, когато нещо не е на мястото си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР