Всеки знае, че сексът у дома по време на празници

...
Всеки знае, че сексът у дома по време на празници
Коментари Харесай

Тихо се сипе коледен секс

Всеки знае, че сексът вкъщи по време на празници с цялото семейство в близост може да бъде призрачен сън.

Едно изследване, извършено по поръчка на марка презервативи, задава въпроси на 2000 души и въз основата на техните отговори открива, че 62% от хората имат желанието да вършат секс тази Коледа , даже в случай че спят единствено през една тънка стена от член на фамилията.

Най-важният аспект на секса на Коледа с цялостна с хора къща, е да го създадем безшумно. Ако събудим обичания си чичо с любовни стенания и шумно охкане, сигурно няма да ни бъде комфортно да го погледнем на закуска.

Как да не изпускаме момента на възбудата, когато сме настроени за празничен коледен секс и в същото време да бъдем допустимо най-тихи?

Проучването открива, че над 30% от хората, които плануват коледен секс, ще изберат избрана поза в опитите си да бъдат тихи. Коя ли е тя?

Отговорът е лъжички


 Снимка 329894

Лъжичките са добър вид, защото в хоризонтално състояние заобикаляме клишетата от сорта на блъскането на таблата на леглото в стената.

И още нещо

Когато се опитваме да бъдем тихи при секс, доста неща са от голяма важност. В коя посока се движи леглото; дали пружините скърцат; дали подът не е по-добър вид...

Що се отнася до таблата на леглото, мисионерската поза е най-честият провинен за това да сме шумни. Ездачката е хубава алтернатива, както и кучешката , в случай че използваме за подпиране нещо, което да не е леглото.

Време за секс

Часът също е от голямо значение. Най-безопасният интервал, в който да вършим секс, евентуално ще бъде в по-късните часове на нощта . Моментът, когато възрастните още спят и децата в къщата не са се събудили, с цел да стартират да крещят за подаръците, които са получили от Дядо Коледа предния ден.

Тихият секс е обвързван и с детайл на самоконтрол . Когато цялата къща мълчи, даже и най-малкият симптом на вопъл е различим за този, който е в схващане и се " любува " на коледно бодърствуване.

Мокър секс

 Снимка 329896

Сексът под душа постоянно е вид , само че отново би трябвало да издебнем момента, когато всички са заспали, с цел да не видят, че се промъкваме по двойки в банята. С течащата вода ще заглушим шума от половия акт и пъшканията, само че въпреки всичко би трябвало да бъдем една концепция по-тихи.

Разбира се, може да сме и от този вид хора, на които не им пука изключително кой ги слуша, по тази причина дано просто да се насладим на палавото си празнично въодушевление .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР