Всеки знае, че Холивуд е пълен с хора, които са ...

Всеки знае, че Холивуд е пълен с хора, които са

10 актриси, които се превърнаха в модни ИКОНИ с годините

Всеки знае, че Холивуд е цялостен с хора, които са по едно и също време извънредно надарени и привлекателни. Всъщност, в случай че желаете да постигнете триумф в тази област, положителният външен тип е съвсем наложителен. Вярно е, че привлекателните и красиви артисти постоянно съумяват, тъй като промишлеността дава приоритет точно на хората с съвършени усмивки и лица. Въпреки това доста холивудски звезди демонстрират, че геният и трудолюбието са по-важни от положителния външен тип.

Това е казусът с актрисата Уинона Райдър. Преди своя дебют, тя постоянно е вземана за момче и даже загуби няколко прослушвания, тъй като „ не е привлекателна “. И даже е посъветвана да не става актриса поради външния си тип. Тя обаче не се отхвърли и потвърди какъв брой грешат… Уинона се трансформира от сякаш грозно момиче в страхотна актриса, и муза на доста режисьори.

И тя не е единствената звезда, подценявана поради външния си тип, преди да стане известна. От Мерил Стрийп до Ан Хатауей, ето 10 сполучливи актриси, които са потвърдили: не безупречният им външен тип ги прави привлекателни. Вярвате или не, те признаха, че са чували доста мнения за външния си тип или че не стават за актьорска игра. Слава Богу, че не го одобряват съществено и през днешния ден са едни от най-любимите ни звезди и същински фешън икони.

Източник: dama.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg