Всеки здрав трябва да работи, за да не спрат процесите.

...
Всеки здрав трябва да работи, за да не спрат процесите.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всеки здрав трябва да работи и по една ракия за вътрешен дезинфектант

Всеки здрав би трябвало да работи, с цел да не спрат процесите. Това сподели министър председателят, до момента в който инспектираше новостроящото се трасе към Белград. С него бяха здравният министър и шефът на клиника " Пирогов " проф.. 
По думите му пътят е построен главно по време на пандемията. Традиционно в собствен жанр министър председателят се спря край служащите за къс диалог.
 Премиерът Борисов посети незабавната болница Пирогов Премиерът Борисов посети незабавната болница " Пирогов "
Премиерът Бойко Борисов посети незабавната болница " Пирогов ", съпроводен от министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов. Борисов провер...
Борисов беше безапелационен, че страната не би трябвало да се затваря, той даде образец с Белгия, където преди близо месец беше разгласен „ локдаун “, само че разпространяването на вируса не е лимитирано. „ Година и половина труд, дължащ се на докторите – лекуват хората и строителите и оздравяват и се връщат на работа. Затова ни е толкоз значимо бързо да лекуваме и здравите да се връщат на работа. Работата носи живот, наслаждение. Държавата не би трябвало да стопира, би трябвало да се движи. Като те е боязън на ресторант, не отиваш - за какво би трябвало да ти забраня, разсъдък няма ли “, съобщи Борисов. И пожела шефът на " Пирогов " Асен Балтов да види " по какъв начин се стига от чакъла до асфалта ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР