Всеки задържа негативни емоции в себе си и ги потиска,

...
Всеки задържа негативни емоции в себе си и ги потиска,
Коментари Харесай

Време за четене: намерете баланса с „Емоционален детокс: 135 начина да преобразите ума, сърцето и духа си“

Всеки задържа отрицателни страсти в себе си и ги потиска, даже неумишлено - до момента в който в действителност би трябвало да си даваме опция да ги осмислим и да се освободим от тях . В противоположен случай те не изчезват - натрупват се и въздействат отрицателно върху настроението, светогледа и даже физическото ни здраве.

Ако:

- Нямате сила и единствено мисълта за новата работна седмица ви стресира;

- Изтощени сте от следващата драма в офиса;

- Още сте ядосани и засегнати след спор с непосредствен човек;

- Чувствате се самотни и отхвърлени;

- Обвинявате се, че сте неуверени и нерешителни;

- Постоянно сте под напрежение;

- Имате проблеми със съня и тревогата,

то значи незабавно се нуждаете от прочувствено филтриране!

„ Емоционален детокс: 135 метода да преобразите мозъка, сърцето и духа си “ на Шериана Бойл е елементарна система за прочувствен детокс, благодарение на която ще сложите объркващите си чувства в ред и с лекост ще се справяте с всичко, което животът ви сервира.

Книгата, която можем да намерим на българския хартиен пазар от 18 януари с логото на издателство „ Ера “, обгръща 135 разнообразни обстановки и положения на духа - от отчаяние и беззащитност до носталгия и разрушено сърце. За всеки съответен случай са разказани 7 стъпки, които да извършите със личното си движение.

Емоционалният детокс лишава единствено няколко минути, само че ще усетите по какъв начин постоянното му упражняване ще преобрази напълно настройката ви и ще ви направи по-спокойни и щастливи.

Тази жизненоважна и могъща книга събира всичко, което ви е нужно, с цел да се презаредите незабавно щом усетите, че салдото ви е нарушен. С нейна помощ ще живеете уверени, че можете да се справите с всевъзможни провокации по пътя си!

Шериана Бойл е професор по логика на психиката, с богат на практика опит в региона. Тя е създател на девет книги, които се радват на огромен триумф и дружелюбен банкет от публиката.

 книга Ера Издателство Ера
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР