Всеки втори вече се мисли за ВИП и, за да

...
Всеки втори вече се мисли за ВИП и, за да
Коментари Харесай

Мъжът на Джена тръгна с охрана

Всеки втори към този момент се мисли за ВИП и, с цел да прави усещане на подобен си наема защита, която да стъпва компактно зад него и да му носи багажа.

Поредният образец за помислил се за някой е Атанас Стоев-младши, по- прочут като Малкия Канар или мъжът на фолкпевицата Джена. Напоследък наш кореспондент засича сина на ръководителите на орк. „ Канарите “ в компанията на бабанка, който го играе защита на младото момче.

Проверка откри, че всеки охранител от нощните клубове се съгласява да стане персонална защита на някого против 50 кинта за през целия ден. Реално това не излиза по никакъв начин скъпо наслаждение, защото с изключение на страж, ти си наемаш и водач.

Не можем да не предположим и друга версия на неочакваното наемане на хора, които да съпровождат Наско на всички места. Дори от шоубизнеса сътрудници на брачната половинка му започнаха да шушукат, че е получил опасност за живота си и по тази причина е подхванал крайни ограничения. Нищо чудно в основата да стои някое бивше гадже на Джена, което към момента не може да преживее обстоятелството, че подвигна женитба с Канара и даже му роди наследник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР