Всеки вече знае, че лимонът има много ползи и предимства

...
Всеки вече знае, че лимонът има много ползи и предимства
Коментари Харесай

Лимонът намалява стреса, алергиите и преумората

Всеки към този момент знае, че лимонът има доста изгоди и преимущества за здравето. Този плод може да работи като почистващо и разкрасяващо средство – само че знаете ли, че е добре да спите и с лимон на нощното шкафче?

Само с поемане на аромата на лимон, тялото ви усеща благотворните му хомеопатични сили. Някои от тях включват понижаване на напрежението, изцяло чувство за успокоение, евентуално понижаване на кръвното налягане, алергиите и преумората, оповестява Reader`s Digest.

„ Ако поставите комат лимон до леглото си, тогава ще вдишвате тънък мирис на лимон през нощта. Лимонът се употребява от епохи като мощно етерично масло за ароматерапия “, споделя Даян Елизабет, създател на Skin Care Ox.
Въпреки че множеството от изгодите от съня с лимон до вас са свързани със здравето, има и някои други преимущества. Едното е да държи мравките надалеч – в случай че имате настъпление от мравки, просто натрийте лимонен сок покрай или към всички вероятни входове. Цитрусовият мирис на лимона ще наруши миризмата на мравките и те ще заобикалят региона изцяло. Лимоните работят и като естествени освежители за въздух – тъй че до момента в който имате лимон на нощното си шкафче, той ще извършва двойна функционалност - ще освежава въздуха към вас и ще ви обезпечава естествена ароматерапия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР