Всеки в края на годината има нужда да остане сам

...
Всеки в края на годината има нужда да остане сам
Коментари Харесай

Кирил Петков честити Новата година, карайки сърф frognews.bg

„ Всеки в края на годината има потребност да остане самичък със себе си и да си даде равносметка на миналата година. Кои неточности е направил? Кои триумфи е постигнал? Кои хора са му помогнали по пътя? На кои хора той е оказал помощ? И да намерения добре за проектите си през идната година “, декларира Петков, облечен в екип, запътвайки се към морето.

Той прави оценка 2022 като година на провокациите: „ Не беше лесна година: войната, която се случи близо до България, инфлацията, привнесена извън също, само че се случиха и доста хубави неща и не би трябвало да ги забравяме и пропущаме “, показва Петков. Сред тях той изброява намирането на дребния Сашко в Перник, присъединяване на хиляди доброволци в карловско за превъзмогване на последствията от наводненията.

„ Нещо, което не беше толкоз видимо, само че беше доста положително – страхът стартира да отстъпва. Манипулатори, които използваха страха, започнаха да усещат, че това не е инструмент, с който могат да ръководят българските жители “, декларира Петков. Сред страховете той показва прекъсването на газа от Русия, че ще понесем жертви от войната в Украйна, в случай че сме част от демократична Европа и други

„ Това не се случи. Страхът стартира да отстъпва. Когато той стартира да отстъпва, операциите стопират. А когато операциите стопират, вярата идва. Поглеждам към идната година с доста вяра и се надявам, че и вие ще я запазите, тъй като България може да бъде едно положително място, в което всички ние да се гордеем, че сме българи “, пожелава Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР