Всеки в ГЕРБ гласува по съвест. Разбрахме се днес, когато

...
Всеки в ГЕРБ гласува по съвест. Разбрахме се днес, когато
Коментари Харесай

Тома Биков: Журналистите протестират на грешното място



Всеки в ГЕРБ гласоподава по съвест. Разбрахме се през днешния ден, когато дойдем на работа да подкрепим оставката. По време на съвещанието не сме правили приятелски съд. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ в коридорите на Народното събрание преди съвещанието, на което ще бъде гласувана оставката на Антон Тодоров.

„ Той ни изясни, че първата му цел е била да прекъсне офанзивата против ГЕРБ. Той очерта вероятностите пред себе си оттук насетне. Увери, че ще продължи да работи за ГЕРБ. Една оставка, откакто е подадена е редно да се разиска. За мен тя беше преждевременно подадена. Това е доста мощен политически акт. Ще гласоподавам "за ", сподели Биков.

„ Категорично ще гласуваме "за " оставката на Антон Тодоров. Противопоставяме се на подобен вид държание. Остро заставаме против опитите за напън върху медиите “. Това съобщи Жельо Бойчев от Българска социалистическа партия.

„ Проблемът не е в държанието на господин Тодоров, а в ГЕРБ. Той беше употребен и по-късно изхвърлен “, добави представителят на левицата.

Тома Биков добави че през вчерашния ден по време на съвещанието на парламентарната група е било обсъждано и държанието на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. „ Ние не желаем оставката му и го поддържаме. Това е една доста мощна офанзива, която върви против него. Управляващото болшинство е устойчиво, монолитно и не е пропукано “, безапелационен бе политикът.

„ Журналистите стачкуват на неверното място. Те би трябвало да се съберат пред медиите си и против притежателите им. Наистина има проблем със свободата на словото “, сподели още представителят на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР