Всеки участник в съвета е имал основателна причина да закъснее

...
Всеки участник в съвета е имал основателна причина да закъснее
Коментари Харесай

Томислав Дончев с горещ коментар за оставката на Антон Тодоров, скандала между Радев и Борисов, провала на КСНС и драмите покрай "Кумгейт"

Всеки участник в съвета е имал основателна причина да закъснее или да напусне съвещанието. Пряко, че става дума за протест, аз нямам доверие. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " вицепремиерът Томислав Дончев. " Борбата с корупцията няма по какъв начин да се изчерпи с един съвет и това не е знак, че ние неглижираме тематиката. Спомнете си, че началото на този сезон е много горещо. Трудно ми е да си спомня кой стартира пръв. Иска ми се да не е почнал някой от нас. Агресията ескалира доста елементарно и от едната и от другата страна. Аз съм гърмян заек, доста пъти са стреляли по мен ", сподели Дончев.

" Всички споделиха остри думи. Не ме вкарвайте в ролята на интерпретатор на думи на Борисов. Лично аз мисля, че с цел да работят институциите, те би трябвало да си приказват. Разчитам да има деескалация на спора сред Радев и Борисов. Надявам се всички да проявят мъдрост ", сподели той.

" Не мисля, че казусът ще се затвори с оставката на Антон Тодоров. За мен думите му са симптоматични за насъбраното напрежение сред институции и медии. Има потребност от някакво отношение. Имам непретенциозен опит като публицист и то преди доста години, тогава са ме заплашвали, само че не в ефир. Казаха ми, че знаят къде пребивавам и можело да ми дойдат на посетители, в случай че не внимавам какво пиша. Все отново споделих това, което видях ", призна Дончев.

" След като се случи назначението на брат ми аз приказвах с доста хора и показах опасенията си и пред кмета и пред брат ми. Госпожа Христова беше безапелационна, че има потребност от хора, които да й правят работа. Доколкото знам брат ми управлява процесите за засаждане на площи. Там следва преструктуриране, няколко звена ще стават ново огромно звено. Мога да направя брат ми да не се явява на състезанието, с цел да може всичко да е тъкмо ", сподели Дончев и добави, че постоянно на какъвто и пост да е роднината му, ще бъде оплют. " И да е в областта на услугите или пък да работи във компания, в случай че се случи недай си боже да работи с някоя държавна компания, ще се каже, че аз заставам зад това ", съобщи вицепремиерът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР