Всеки трябва да си направи изводите, защото нещата не вървят

...
Всеки трябва да си направи изводите, защото нещата не вървят
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Ужасяващ резултат. По-зле е представянето като игра

Всеки би трябвало да си направи изводите, тъй като нещата не вървят по този начин, както би трябвало ", приключи Михайлов. 

Капитанът на националния тим Николай Михайлов приказва след тежката загуба с 2:5 от Грузия в Лига на нациите. Вратарят разгласи, че и футболистите би трябвало да поемат своята отговорност.

 

„ Общо взето нищо не се получи. Играхме под равнището с Македония, през днешния ден трябваше да реагираме, не го направихме. Всичко беше в наш ущърб. Индивидуални неточности, голям боязън и напрежение във всички. Видимо е, че не можем да се пазиме. На мен толкоз голове не са ми вкарвали за цялостен полусезон в клубния ми тим. Срам и срам за националния тим ", съобщи Михайлов.

" Футболистите, млади, опитни би трябвало да поемат отговорност и да си дадат оценка. Вместо да вървим напред, вървим надолу. Имаме съвършени условия. Трябва да се замислим къде е казусът. Проблемът е най-вече в нас футболистите ".

" Във футбола е имало доста нереални резултати. Ужасяващ резултат. По-зле е представянето като игра. Винаги може да загубиш мач, само че не по този метод. Ние бъркаме още в самия наченък, не можем да се наредим. Футболистите в случай че не идват подготвени, винати си е в тях. Потенциалът на тези футболисти не е подобен. Утре е нов ден, само че би трябвало нещо да се промени. Не може да продължава по този начин ".

" Има управление, което взима решение. Трябва да се съберем и да изиграем тези два мача по най-хубавия метод. Не може когато всичко е положително да се демонстрираме, би трябвало и при отрицателно да поемем отговорност. "  

" Щом не се представяме добре в последните мачове, значи нещо не се случва от вътрешната страна на открито. Всеки от нас би трябвало да си направи равносметката. Всички ние идваме тук, с цел да дадем максимума. Тази вечер не се получи. Като игра нещата не са окей и всеки би трябвало да си поеме отговорността по един или различен метод. "

" Да мълчим, да работим и даа се представяме по-добре. Много ротации се направиха. Минаха 60-70 индивида през националния тим. Да виждаш някакво усъвършенстване? Трябва да си задаваме въпросите 1:1. 40% от момчетата в националния не играят в клубовете си. На дълга писта истината лъсва. Преди това се заблуждавахме. "  

" Някои влизат добре, някои не толкоз. Някои се развиват, други не. Като цяло изпод нагоре също би трябвало повече. Колкото и да разясняваме, би трябвало да се работи ", добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР