Всеки стажант във Vivacom ще може да черпи знания и

...
Всеки стажант във Vivacom ще може да черпи знания и
Коментари Харесай

360-градусов професионален опит предлага Vivacom по повод 20-ата годишнина на стажантската си програма

Всеки стажант във Vivacom ще може да черпи познания и опит и от други отдели на компанията. Това е една от новите благоприятни условия, които телекомът основава за бъдещите си чиновници във връзка . За младежите, които желаят да се развиват в един от най- бързоразвиващите се браншове в страната и света, това значи 360-градусова вероятност и опция да видят огромната картина в най-големия телеком у нас.

„ Стажантската ни стратегия е един от знаците на Vivacom. Освен, че е една от първите в България, за 20 години тя се наложи като екосистема, в която надарените, въодушевените и стимулирани младежи могат да се развиват и да стигнат до високи управителни равнища. Динамиката в телекомуникациите изисква хората ни да са добре осведомени с работата на целия организъм. Затова стажантите ни ще натрупат познания и опит освен от сътрудниците в отдела, в който стажуват, само че и от другите екипи “, разяснява шефът „ Човешки запаси “ във Vivacom Малина Чавдарова.

е един от шестимата чиновници на висока управителна позиция във Vivacom, почнали като стажанти в телекома. Директорът „ Развитие на продажбите “ , който също е стартирал кариерата си като стажант, е и измежду десетимата, които не престават развиването си в компанията още от първите издания на стажантска стратегия преди 17 години.

Подобно кариерно развиване – от най-ниското до високо йерархично ходило в компанията имат и основният юридически шеф , шефът „ Фиксиран достъп “ , старши мениджърът „ Развитие на ИТ артикули “ , - началник екип „ Мобилни артикули и услуги за крайни клиенти “, -ръководител екип „ Наеми “ в отдел „ Строителен режим и наеми “, и редица други чиновници.

Над осемдесет чиновници, почнали като стажанти във Vivacom, през днешния ден са на мениджърски и старши експертни позиции, а 20% от всички останали на работа след стажа си са ментори, които работят с новите стажанти на телекома.

Всяка година компанията открива близо 50 позиции за заплатен тримесечен стаж в основни дирекции. Програмата е отворена за студенти от цяла България. Знанията и опитът, които получават младежите, включват въвеждане в корпоративния свят, създаване и присъединяване в действителни планове с самостоятелен наставник, CSR и доста други начинания. А всяка година над 40% от стажантите удължават интервала си на стажуване или стартират непрекъсната работа във Vivacom. Подборът за новите стажанти, които ще станат част от екипа на компанията през лятото, към този момент стартира.

Вижте повече детайлности .

За United Group :

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на 2,5 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР