Всеки спортист знае какво е да тренираш - без значение

...
Всеки спортист знае какво е да тренираш - без значение
Коментари Харесай

Времената се променят – спортуването не

Всеки състезател знае какво е да тренираш - без значение какъв брой топло или студено е времето на открито, контузен ли си, или просто цялото тяло те боли от вчерашната подготовка.

Защото триумфът не го интересува какви и какъв брой оправдания ще си намериш, с цел да пропуснеш подготовка. Важното е дали си на терена, бил той фитнес залата, пистата за тичане или пък хола у дома - облечен и подготвен за подготовка в домашни условия.

Да, последните девет месеца са цялостна лудница. Да, никой не е очаквал животът му да се преобърне с краката нагоре. Но е реалност, че в тези сложни и за физиката, и за душeвността времена има хора, които не престават да упражняват - тъй като без спорт животът им няма по какъв начин да бъде същият. А компликациите и провокациите... тях постоянно ще ги има.
 Снимка 505817

Именно спортистите са и положителният персонален образец, че каквото и както да се трансформира в живота ни, спортът остава, те остават, ние оставаме - тук, в този момент и вечно. Точно това са и полезностите, които изповядва и акцията на, тъй като в случай че шоуто би трябвало да продължи, то същото важи и за спортуването. Без оправдания. Точка.

е на 26 години и умерено можем да кажем, че леката атлетика е в кръвта ѝ. Не е серпантина да тича от дете, за което може да ѝ завиди даже Форест Гъмп. И напълно не е инцидентен фактът, че е измежду младите очаквания на леката атлетика у нас.
 Снимка 505815

Именно Карин пък е доказателството, че всеки един ден, всяка една подготовка и всяка една секунда са от голяма важност. Тя тренира в продължението на месеци, с цел да може за някакви си 20 секунди да пробяга 200 метра. Личният ѝ връх в публично съревнование все още е 23 секунди и 89 стотни. Време, за което множеството от нас съумяват единствено да станат от дивана и да си налеят вода.

И тук е ненужно да споделяме, че нищо не може да спре Карин Околие да спортува. Нито болката, нито гнева от неуспеха, нито даже 2020 година, която непрекъснато вади по някоя изненада от ръкава си.

също е от хората, които не се дават без пердах. Той е фитнес инструктор и основател на методиката PUMP&RUN, която комбинира силови извършения с лека атлетика.
 Снимка 505819

Над 13-годишната му процедура е отдадена на ексцентричните тренировки, с които положителната форма да се поддържа целогодишно, без съществуването на внезапни върхове и спадове. Просто идеален баланс...

Ванко е в непрекъснато търсене на лимита, само че не с цел да си направи селфи, когато го доближи, а с цел да го надскочи. Защото нищо не може да спре човек, решил да надвиши опциите си.
 Снимка 505826

Затова новата действителност не трябва да ни стопира, а самият Ванко поучава: " Където и да е, по всяко време, както и да е - тренирайте. "

също не може да си показа всекидневието без тренировки, само че това не всеки път е било по този начин. От края на 2017 година тя тренира съществено, тъй като е желала да промени както метода, по който наподобява, по този начин и навиците си.
 Снимка 505821

Прави го, не с цел да угоди на някой различен, а на самата себе си - с цел да се усеща по-добре в тялото си. И за тези няколко години Цвети схваща, че положителната форма не идва след няколко тренировки, а изисква постоянност, отдаденост и огромна доза дебелоглав.

Тя споделя както напредъка си, по този начин и хрумвания за тренировки в профилите си в обществените мрежи. А в устрема си да бъде още по-добра и потребна, неотдавна тя е записала и един от най-престижните курсове по нутрициология в света - Precision Nutrition Level 1 Certification.
 Снимка 505822

И тъй като желае да трансформира заниманието си в специалност, Цвети знае, че за нещо сходно няма директен път. Той е дълъг и сложен - подобен, през какъвто прекосяваме всички през последните месеци. Но за нея, както и за всички нас, е значимо да продължава да прави това, което обича - без значение от обстановката. Защото времената се трансформират - ние не.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР