Всеки собственик на автомобил знае, че щом скъпоценното му превозно

...
Всеки собственик на автомобил знае, че щом скъпоценното му превозно
Коментари Харесай

Уличен художник превръща мръсни камиони в истинско изкуство

Всеки притежател на автомобил знае, че щом скъпоценното му транспортно средство се замърси, то мигновено се трансформира в обект на насмешки от страна на инцидентните минувачи или водачи.


А това значи, че по него рано или късно ще се появят тези добре познати и "забавни " надписи от рода на "Измий ме! " или "С какво заслужих това? ", трансформирали се в същинска класика по улиците. Разбира се, не е по никакъв начин изключено по повърхността на колата да бъдат изписани и надалеч по-вулгарни думи...


Само че съветският художник Никита Голубев гледа на нечистотията по колите не като на опция, чрез която да засрами техните притежатели, а по-скоро като на празно платно, чакащо да бъде превърнато в необикновено сюрреалистично произведение на изкуството, което ще изчезне със идващия пороен дъжд.


Мъжът, живеещ в космополитната столицата Москва, прочут още като Pro Boy Nick, дефинира необикновената си техника като "създаване на изкуство от мръсотията ", а неговите внушителни творби приказват сами за себе си. На това мнение са и неговите почитатели в обществената мрежа, чийто брой единствено в Инстаграм надвишава 100 хиляди души, които непрекъснато се възхищават на гения му и с неспокойствие чакат всеки идващ кадър, запечатал последната му "картина ".

Аудиторията му във виртуалното пространство пораства с всяка минала секунда, което се дължи на хилядите споделяния на изображенията му, ежедневно осигуряващи му нови и нови фенове. Работата му към този момент даже съумя да прелети Океана, достигайки до редица американски уеб сайтове, споделили я със своите постоянни читатели.


"Исках да стартира нещо ново, което да ми разреши да работя бързо върху огромни повърхности. Мръсните камиони се оказаха най-хубави за тази цел. Те са като голям скицник, на който създавам, а след това споделям това, което съм основал, с хората ", изяснява в свое изявление с задгранична медия той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР