Всеки си мисли, че другите правят повече секс от него

...
Всеки си мисли, че другите правят повече секс от него
Коментари Харесай

Колко секс трябва да правим в една нормална връзка?

„ Всеки си мисли, че другите вършат повече секс от него или нея “, споделя психотерапевтът Рейчъл Сусман. Тя счита, че е доста мъчно да си отговорим на въпроса „ Колко секс би трябвало да вършим в една естествена връзка? “, защото когато става дума за изследвания по тази тематика, хората лъжат.

За една двойка, сключила брак, това може да е 2 пъти седмично, само че за друга, при която либидото е по-ниско, само че съвместимостта им е извънредно огромна и са в действителност влюбени един в различен, тази численост може да е един път на месец (или даже на два месеца). „ Ако това не е проблем за тях, за какво да се трансформираме в подобен? “, пита Сусман.

Общо взето изборът е персонален. Всяка двойка би трябвало да прави толкоз секс, колкото и двамата желаят, безапелационна е тя.

„ Ако обаче изпитвате полова незадоволеност, евентуално не сте повдигнали въпроса пред колегата си по верния метод. Поговорете, само че по-добре не в спалнята и не незабавно след секс. Изберете подобаващия миг, в който ще имате задоволително време разполагаем, и кажете на своя сътрудник: „ Обичам те ужасно доста, привличаш ме и фактът, че вършим секс толкоз рядко, ме натъжава. Много бих искал/а да върша повече секс с теб. Каква е твоята позиция по въпроса? Искаш ли да ми кажеш за какво съгласно теб не правим много? Би ли искал/а да имаме по-активен полов живот?, добавя Сусман. Според нея в случай че повдигнете въпроса по този метод, в множеството случаи вашият сътрудник ще ви каже, че би искал/а да вършиме повече секс.

Източник: Business Insider

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР