Всеки си мечтае за една разтърсваща, емоционална и преди всичко

...
Всеки си мечтае за една разтърсваща, емоционална и преди всичко
Коментари Харесай

За тези зодии страстта е втора природа! Но какво биха жертвали заради нея?

Всеки си мечтае за една разтърсваща, прочувствена и на първо място буйна връзка. Какво да се прави, такива са хората просто. 

Оказва се, че има зодии, които са по-страстни от другите. Кои са те и дали вашият сътрудник е измежду тях? Вижте!

Близнаци

Едни от най-страстните измежду всички знаци. Поддават се на пристрастеността извънредно елементарно. Понякога мъчно различавата любовта от пристрастеността, само че това е просто тъй като едното е обвързвано с другото при тях.

Лъв

Страстта при тях замъглява разсъдъка и им пречи на трезвата преценка. И при тях възприятията са свързани със пристрастеността, по тази причина, в случай че едното си отиде, отива си и другото. 

Телец 

За хората, родени под този знак, няма нерационални решения. Това важи и за взаимотношенията от този вид. При тях контролът е значим, това важи и за пристрастеността. 

Овен

Това е пристрастеност с надзор. Разсъдъкът води всичко. Ако желаят да се управляват от пристрастеността си, знайте, че и това е премислено, тъй че нямайте някакви терзания в тази сфера. 

Дева

Тук е комплицирано. Хем са буйни, хем не с всеки. А с кого са тогава? С тези, които са родени на границата сред два знака. Иначе може да са много хладни, само че в действителност - дано това не ви заблуждава.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР