Всеки си мечтае да пътешества, да разглежда нови места, да

...
Всеки си мечтае да пътешества, да разглежда нови места, да
Коментари Харесай

7 дестинации, където е много вероятно да ви ограбят

Всеки си мечтае да пътешества, да преглежда нови места, да попива зашеметяващи гледки, да пробва нови храни... Пътуването постоянно е обградено от мечтателна аура и бива свързвано само с приятни страсти.

Съществува, несъмнено, и това голямо НО , което може да скапе очарованието и фантазията за съвършеното пътешестване, само че в никакъв случай не трябва да го пропущаме!


 Кои са страните, в които дамите могат да пътуват умерено сами  Кои са страните, в които дамите могат да пътуват умерено сами  Кои са страните, в които дамите могат да пътуват умерено сами  Кои са страните, в които дамите могат да пътуват умерено сами
Не са малко местата, на които престъпността е рисково висока и би трябвало във всеки един миг да притискате ръчната си чанта близо до себе си и да отваряте очите си на четири (минимум). Да, приказваме за грабежите, които могат да ви се случат на всички места и когато и да е, само че най-опасно и неприятно е в непозната страна, където не знаете добре езика, подвластни сте повече от всеки път от персоналните си документи, без които не можете да се върнете в родината, и не познавате локалните закони.

Затова е добре да знаете кои са дестинациите, на които вероятността да ви ограбят е най-висока!
 7 дестинации, където е доста евентуално да ви ограбят  7 дестинации, където е доста евентуално да ви ограбят  7 дестинации, където е доста евентуално да ви ограбят  7 дестинации, където е доста евентуално да ви ограбят
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР