Всеки си има виждания и разбирания за това как да

...
Всеки си има виждания и разбирания за това как да
Коментари Харесай

10 неща, които да спрете да правите, ако искате да сте богати

Всеки си има визии и разбирания за това по какъв начин да живее живота си и да бъде задоволително сполучлив, с цел да се усеща добре.

Изследователят Томас Корли се заинтересува от разликата в мисленето и навиците на богатите и бедните. В продължение на 5 години той следи представителите на двете групи и прави забавни заключения.

Мнозина от нас отдават триумфа само на шанс, който ги заобикаля. Други не стопират да работят, само че позволяват неточности, поради които не могат да усилят приходите си. Трети в действителност съумяват да станат богати, тъй като вършат следните неща:

1. Постоянно срещат нови хора

И не тъй като би трябвало, а тъй като не стопират да търсят благоприятни условия за развиване. Огромна част от богатите хора по света са придобили всичко с помощта на умеенето си да поддържат връзка и да вдъхват доверие на другите. Това важи най-много за тези, които работят в областта на услугите.

2. Не оставят всичко в ръцете на съдбата 

Късметът доста рядко се стопира при тези, които не работят и не се развиват. Не разчитайте прекалено много на него, тъй като той не зависи от вас. Ако ви се случват неприятни неща, не обвинявайте единствено ориста, това не е по никакъв начин градивно.

3. Обичат работата си 

Изречението, което ще чуете от съвсем всички съумели хора е: „ Обичам работата си! “. Ако заран се чудите по какъв начин да не стигнете до офиса и вършите отговорностите си с отвращение, доста мъчно ще станете богат, тъй като нямате никакво предпочитание за развиване отвън работното ви време. Ако обичате това, което вършиме и не спирате да работите, триумфът рано или късно ще почука на вратата ви.

4. Обръщат внимание на здравето си 

Те спортуват и се преглеждат постоянно, с цел да бъдат в добра форма постоянно. Външният тип е доста значим за тях.

5. Поемат рискове 

Ако не желаете да поемате опасности, просто би трябвало да си седите у дома, а тогава замогването ще стане невероятно. Мнозина от съумелите хора акцентират, че най-малко един път рискът им е донесъл огромни провали, само че са се пробвали да не се концентрират върху тях, а да се възползват от обстановката.Пазенето от опасности е табиет на неуспелите.

6. Не си губят времето с гледане на телевизия 

Те просто нямат време. Богатият съумял човек в никакъв случай няма да бърза да се прибере, с цел да не изпусне някой сериал или „ Биг Брадър “. Същото важи и за интернет пространството.

7. Четат книги 

Хората, които доближават триумфи в живота си, четат доста и научават скъпи уроци за себе си и света. В тях намират истината за триумфа.

8. Стават рано 

Времето е най-ценният запас, с който разполагаме, и колкото по-бързо го разберем, толкоз по-голям е шансът ни за триумф. Повечето сполучливи хора отделят 10-15 минути заран, с цел да медитират или просто тихо, в спокойна атмосфера, да възнамерява дилемите си за деня.

Ранното ставане въобще не значи липса на сън, 89% от богатите хора спят по 7-8 часа дневно, лягайки в предложеното от лекарите време – сред 21:00 и 22:00 часа.

9. Не поддържат връзка с неприятни хора

96% от хората, които живеят от заплата до заплата, имат познати, които обичат да се оплакват от живота или да клюкарят. Успешните не поддържат връзка с отрицателни хора, а въодушевяват със своя персонален образец.

Посещението на културни събития, доброволчество и участие в разнообразни организации с нестопанска цел ще спомогнат за увеличението броя на такива персони в тяхната среда. И до момента в който чакат да се появят положителни хора, те отделят от свободното време за себе си.

10. Не харчат парите си 

 

Но и не пестят прекалено много. Много от неуспелите хора не преценят приходите и разноските си и харчат повече, в сравнение с печелят. Никога не давайте парите си за движимости, които не са ви по джоба.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР