Всеки ще се почувства малко или много засегнат, но в

...
Всеки ще се почувства малко или много засегнат, но в
Коментари Харесай

Политологът Любомир Стефанов с бомба: Екзотичен трети мандат може...

Всеки ще се почувства малко или доста обиден, само че в последна сметка, в случай че отидем на каквито и да е други избори още веднъж, аз пък не мисля, че първо ще имаме някакъв резултат, и второ, ексцентричните партии ще се усилят назад съразмерно, изрично е това, добави пред Българска национална телевизия той.

Стефанов подсети, че партиите в Народното събрание имат една функционалност - да сформират изпълнителна власт и да създадат законно болшинство, което да работи със законодателство в полза на жителите.

Вижте обединенията, които в България се вършат след 1879 година насам, за подписването на Търновската конституция и през всичко останало досега, през сумати спешни турболенции, България е оживяла, тъй като хората, които са били в Народното събрание, са си давали сметка в един миг, сериозният миг, че с цел да я има България и с цел да продължава да има и деца, би трябвало да се създадат някакви неща. Дали им харесва, сигурно не, само че са създали нужното, съобщи още  Стефанов.

Според него кабинет може да бъде формиран най-вероятно с първия мандат на ГЕРБ, само че може и с един другоземен трети подобен с присъединяване на " ИТН ", откакто преди този момент първите два мандата са свалили напрежението.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР