Всеки шести пълнолетен руснак е влошил отношението си към президента

...
Всеки шести пълнолетен руснак е влошил отношението си към президента
Коментари Харесай

Заради видеото на Навални: Всеки шести руснак си е влошил отношението към Путин

Всеки шести пълновръстен руснак е влошил отношението си към президента на Русия Владимир Путин, откакто е гледал видеоразследването на рецензия на Кремъл Алексей Навални, което свързва първокласно имение с съветския водач, съгласно социологическо проучване центъра " Левада ", съобщи Ройтерс.

Според резултатите, оповестени през днешния ден, 26 % от пълнолетните руснаци, или всеки четвърти, са гледали следствието на Навални, а 31 на 100 са чули за него. 17 % от интервюираните споделят, че мнението им за Путин се е трансформирало към по-лошо, откакто са гледали следствието, само че 77 на 100 не са трансформирали отношението си, съобщи Българска телеграфна агенция.

Същото изследване на публичното мнение, част от което беше оповестена предишния четвъртък, записва стабилно утвърждение за Путин от 64 %.

Руснаците са разграничени в отношението си към истинността на изказванията, демонстрират днешните резултати. Една трета от участниците споделят, че са уверени, че изнесеното не е правилно, 38 на 100 - че наподобява истинно, само че им е мъчно да преценяват, а 17 % са сигурни, че е правилно.

Съюзникът на Навални Леонид Волков приветства резултатите. " Това, че 17 % от гледалите видеото, споделят, че отношението им към Путин се е влошило, е доста. Говорим за милиони хора. Това е борба - в директния смисъл, за мозъците на руснаците ", написа той в Туитър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР