Всеки сезон носи своята романтика - зимата със сгушването пред

...
Всеки сезон носи своята романтика - зимата със сгушването пред
Коментари Харесай

5 идеи за летни срещи

Всеки сезон носи своята романтика - зимата със сгушването пред камината, есента с меланхоличните градски разходки, пролетта със събуждащата се природа. Нищо обаче не разсънва повече пристрастеностите от лятото, когато тялото и душата ни автоматизирано се настройват за занимания и всеки намек за романтика и връзка е добре пристигнал. Затова събрахме няколко хрумвания за това по какъв начин да прекарате любовните си летни срещи, без да похарчите доста пари.

 Снимка 357312

Пикник

Толкова елементарно, а толкоз сантиментално. Приготвяме кошница с обичаната си храна (може даже да купим подготвени сандвичи от магазина), не забравяме бутилка леко вино и избираме градски парк или място измежду природата малко отвън града. Не дефинираме срещата си на обяд обаче, тъй като ще е прекомерно горещо - избираме ранен следобяд, с цел да се насладим както на деня, по този начин и на залеза.

 Снимка 357313

Кино или концерт навън

Топлите месеци изобилстват от събития навън, които ни дават благоприятни условия за срещи, за които няма потребност да се приготвяме кой знае какъв брой. Филм или музика навън е една от тях - вършим нещо друго, само че си осигуряваме и тематика за диалог, с цел да не изпаднем в тези неловки паузи по време на първите си срещи.

 Снимка 357314

Колоездачна разходка

Ако караме колело и индивидът, с който излизаме от скоро също, толкоз по-добре. Ден на колела е превъзходен метод да се сближим и да покажем какъв брой общи неща имаме. Не забравяме да планираме и спирка за лек обяд или следобедно кафе по път.

 Снимка 357315

Кулинарен курс

Вече сме във връзка и се усещаме ужасно дружно. Но и най-хубавата връзка има потребност от многообразие - за какво да не се запишем на еднодневния курс по правене на суши? Ще бъде занимателно, а до края на лятото може да усъвършенстваме наученото дружно у дома.

 Снимка 357316

Воден спорт

Уиндсърф, каяк или гмуркане - всеки от тези спортове носи адреналин, наслаждение и е олицетворение на лятото. За да стигнем до етапа с общата подготовка обаче би трябвало да сме напреднали във връзката си, с цел да сме сигурни, че няма да изненадаме неприятно колегата си с рискови преживявания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР