Всеки се справя по различен начин с разбито сърце. В

...
Всеки се справя по различен начин с разбито сърце. В
Коментари Харесай

Как въздушните зодии – Близнаци, Везни, Водолей се справят с разбито сърце?

Всеки се оправя по друг метод с разрушено сърце. В тази публикация преглеждаме по какъв начин въздушните зодии се оправят с раздялата. Това са Близнаци, Везни, Водолей. Сайтът е направил забавна селекция, която ви представяме. 
БЛИЗНАЦИ 
Близнаците, сходно на Овните, също ще се държат по този начин, като че ли не им пука, даже когато го вършат. За разлика от Овена обаче, те са горди и малко повърхностни, тъй че имат вяра, че казусът се крие в този, който им е разрушил сърцето. Близнаците ще продължат напред и ще намерят някой различен по-достоен.
ВЕЗНИ
Везните може да нямат такова голямо его като Лъвовете, само че все пак са горди. Счупеното сърце води до неустановеност, само че естественият им сексапил постоянно е привличал хората, тъй че те най-вероятно ще намерят някой, който да излекува разрушеното им сърце незабавно.
ВОДОЛЕЙ  
Водолеите в никакъв случай не дават цялостна прочувствена обвързаност към някого преди всичко, тъй че разрушеното сърце не боли толкоз надълбоко, колкото при останалите знаци. Това обаче не значи, че те не се усещат засегнати и се усещат малко несигурни. Но в края на деня те си знаят цената.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР