Всеки се надява на нещо добро. Всеки иска да се

...
Всеки се надява на нещо добро. Всеки иска да се
Коментари Харесай

Луд късмет очаква тези 2 зодии през новата седмица

Всеки се надява на нещо положително. Всеки желае да се промени и да стане по-добра версия на себе си, несъмнено в множеството случай отлагаме това за – на следващия ден, от понеделник, от новия месец, от новата година и така нататък

Но по какъв начин най-лесно да насочим живота си в по-щастлива и сполучлива тенденция. Е, съгласно астролозите не е належащо да вършим каквото и да било – звездите си знаят работата.

Именно по този мотив те направиха доста забавен хороскоп за новата седмица от 13 до 19 февруари. Според тях тез този интервал животът на тъкмо две зодии ще се промени до неразбираемост.

„ Това като че ли важи най-много за представителките на нежния пол. Жените, родени под тези знаци, ще имат шанса да се трансфорат в най-хубавата версия на себе си “, споделят звездните специалисти.

„ Промените са обезпечени за тези. Другото несъмнено е, че всичко ново ще е за положително “, безапелационни са астролозите.

Ето кои две зодии попадат в този благополучен лист:

Механизмът за смяна и преоценка на полезностите ще засегне най-много дамите Скорпион. Може да не ги усетят незабавно, само че рано или късно това ще се случи и животът на представителите на този знак ще се промени фрапантно. 

„ Това важи и за любовните им връзки “, безапелационни са астролозите. „ В персоналния живот на дамите Скорпион ще стартира нов и забавен интервал, те ще станат по-щастливи и по-уверени в себе си “, допълват те.

За дамите Стрелци пък ще пристигна време за съществени промени в живота. От първия ден на седмицата ще се открият нови обещаващи благоприятни условия. 

За да не ги пропуснете, астролозите поучават представителите на този знак да бъдат по-внимателни и да не се натоварват прекалено с работа. Сега им е противопоказано да прекарват цялото си време в бизнес инициативи. „ По-добре е да се забавлявате и да поддържате връзка с другари и семейство “, поучават звездните специалисти. / jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР