Всеки се надява да направи добър избор за развитие на

...
Всеки се надява да направи добър избор за развитие на
Коментари Харесай

3 знака, че сте на грешното работно място. Какво да направите?

Всеки се надява да направи добър избор за развиване на кариерата си, който ще го докара до щастливо и проспериращо бъдеще. Но за жалост не всичко е в нашия надзор, когато става въпрос за задоволство от работата. Специалистите по човешки запаси предизвестяват, че даже да издържате в работно място, което осъзнавате, че се е трансформирало в токсично, това е най-ясната индикация, че имате потребност от нова работа.

Нека въпреки всичко бъдем реалисти: нито една работа не е съвършена. Независимо дали обичате работата си или не, ще има сутрини, когато отлагате работата си най-малко пет пъти, ще има и дни, когато се чувствате свободни и подготвени да се приберете у дома.

Проблемът идва тогава, когато това се случва всеки ден, написа Forbes, цитирайки три съществени признака, систематизирани от стотици амбициозни корпоративни експерти с високи достижения, на които на които са им били нужни месеци (дори години), с цел да схванат, че са на неверната работа.

Ето и топ 3 знака, че сте на неверното работно място:

Смятате, че сте ниско платени

Чували сте от други сътрудници и другари в сектора, че печелите по-малко, в сравнение с би трябвало. Дори сте създали свое лично изследване, с цел да разберете пазарната си стойност и виждате, че може да ви се заплаща повече. Въпреки това вашата компания не счита това за нужно. Дори да е печеливша, даже вие да сте предан към нея и даже самичък да сте повдигнали въпроса пред работодателя си.

Скучно ви е

Обичате провокациите, желаете да се развивате и не смятате за обикновено да боксувате на едно място прекомерно дълго време. Искате да ви е забавно и времето в работа да минава незабелязано, само че вместо това непрестанно гледате часовника си и чакате да удари 17 или 18 часа. сигурно ви е нужна смяна.

Намате свободно време

Тази седмица има страхотна премиера на нова пиеса, приятелите ви се отдалечават, тъй като все нямате време за тях, даже не сте виждали роднините си прекомерно от дълго време? Защото нямате време, поради работата. Не, това не е обикновено, изключително в случай че вършите наемен труд. Да бъдете експерт в работата си определно не значи да сте предан единствено на нея. Напротив, това води до " прегряване " и неработоспособност. И е корав знак, че ви е време за смяна.

Разбира се, съществуват още десетки признаци, че работата, която вършите към този момент не е най-хубавата за вас. Експертите поучават преди да я промените, въпреки всичко да опитате да подобрите нещата. Но едно е главното нещо, което би трябвало да ви приказва, че нещата надали ще се подобрят. И това е да ходите на работа с злост и свито сърце.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР