Всеки се е замислял каква е идеалната работа, с която

...
Всеки се е замислял каква е идеалната работа, с която
Коментари Харесай

Идеалната работа! Малък остров си търси полицай

Всеки се е замислял каква е идеалната работа, с която животът ще бъде ария. Такава към този момент съществува, уточни „ Скай нюз “. Властите на дребен английски остров с население от 850 души търсят полицейски контрольор, който ще се грижи за сигурността на острова.

Малкият остров Възнесение, който е задморска английска територия, се намира в централната част на Атлантическия океан. Това райско отдалечено място предлага опция на един служител на реда да сбъдне фантазиите си против възнаграждение от над $37 000 годишно.

Одобреният претендент ще бъде настанен на вулканичния субтропичен остров, намиращ се по груби сметки сред Западна Африка и Източна Бразилия. Инспекторът ще управлява дребен екип от полицейски чиновници.

Освен посочената заплата, полицейският контрольор ще получи и над $8000 за храна, а също така има и обезпечен автомобил. Ще живее гратис чартърен, а също така има обезпечени безвъзмездни медицински прегледи, в това число и стоматологична помощ.

Единственото изискване за кандидатстване е полицейският чиновник да има английски паспорт. Предлаганият контракт е за две години и стартира от месец февруари 2018 година Самата работа не е сложна – нарушителите нямат доста място за криене на острова, който е с повърхност от едвам 88 квадратни километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР