Всеки съвременен човек е наясно какво е бързо хранене и

...
Всеки съвременен човек е наясно какво е бързо хранене и
Коментари Харесай

10 тайни на заведенията за бързо хранене, които персоналът няма да ви сподели

Всеки актуален човек е наясно какво е бързо хранене и за какво е толкоз известно. Бясната скорост на днешния живот кара хората да ценят скоростта, удобството и наситения усет. Често обаче за сметка на качеството и здравето.

Ето единствено някои от триковете, прилагани от заведенията за бързо хранене, които могат да ви подскажат, че не е добра концепция да прекалявате с изкушенията, предлагани в  тях.

Пържените картофи съдържат към 20 съставки

Легендарният усет на пържените картофи във вериги като Mакдоналдс се реализира, като се смесят към 20 разнообразни съставки. Картофите са единствено основата. Останалите са разнообразни мазнини, добавки и овкусители – което ги прави не напълно безвредни.

Най-доброто време за бързо хранене

„ Натоварените часове “ сред 11 сутринта и 7 следобяд са най-подходящото време, в случай че сте решили да хапнете небрежно. Може да е по-трудно да намерите маса, само че храната ще е прясна.

Ако желаете пържените картофи да са пресни, поръчайте ги без сол

Пържените картофи се осоляват незабавно откакто се подготви цялата партида, така че ще би трябвало да подготвят нова безсолна порция особено за вас.  

Миризмата от кухнята е част от маркетинговата тактика

Забелязали ли сте, че когато минете около заведение за бързо хранене, към него постоянно се носи някакво вкусно благоухание? Това не е инцидентно. Много сходни места вършат всичко допустимо миризмата да доближи носовете на минувачите. Някои заведения преднамерено оставят вратата на кухнята отворена.

Кока-колата е по-евтина от чая, тъй като подтиква апетита

Подсладената газирана напитка не насища жаждата и кара човек да поръчва още и още. А въпреки това, въглеродният диоксид подтиква апетита и ни кара да ядем повече.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР