Всеки родители си мисли, че неговото дете е най-хубавото на

...
Всеки родители си мисли, че неговото дете е най-хубавото на
Коментари Харесай

Американката Ира, едно от най-красивите момиченца в света, е модел и актриса

Всеки родители си мисли, че неговото дете е най-хубавото на света. Е, да, само че измежду красивите има и по-красиви.

Преди време от  jenata.blitz.bg  ви показахме  неповторими фотоси  на  най-красивото дете в света

Сега обаче ще поговорим за различен дребен ангел. А точно Ира Браун.



Бебето от Америка с благ външен тип Ира Браун попадна в моделния бизнес още когато бе много малка - по това време тя беше единствено на 2 години.





Но с годините нещо извънредно се случи с красивото момиченце, което в този момент е на 9 години.

Минаха години и външният тип на момичето се промени.

В момента тя е на 9 години и заслужава да се означи, че малко хора я разпознават като някогашна хубавица, чийто външен тип беше съпоставен с кукла.

Как Ира стана модел
Айра, която е майка на момиченце, я завела инцидентно в фешън организация. Жената показа, че е зашеметена от несъразмерния интерес на детето към козметиката, която момичето почнало майсторски да ползва, незабавно откакто се е " измъкнала от памперса ". В този миг майката на момичето осъзна, че животът на детето несъмнено би трябвало да бъде обвързван с моделния бизнес.



След първата фешън изява бебето стана известно. Навсякъде на момичето й било препоръчано съдействие, което се състояло главно от рекламиране на детски облекла. Комисионните на бебето били изчислени във впечатляващи суми - към 250 хиляди $. И по този начин, на тригодишна възраст Ира се трансформира в най-високоплатения детски модел в света, за който знаеха съвсем всеки европейсци и американци.

За хубостта на Ира
След като светът видя първите фотоси на Ира Браун, всички започнаха да я съпоставят с кукла, след това с ангел, възхищавайки се на хубостта на детето. И това не е изненадващо, тъй като в своите две години русото момиче имаше необикновено дълги и гъсти мигли, пухкави бузи и доста красива усмивка, която можеше да стопи сърцето на всеки.



Малко хора знаят, че през цялото време на кариерата й като модел родителите й я завели в солариум, с цел да придобие неестествен загар. Редовно нанасяли козметика на лицето и тялото й и боядисали косата й, а с цел да придадат дълбочина на очите й поставили цветни лещи.

" Трябва да се означи, че Ира обичаше да се снима, заради което в действителност харесваше това да бъде модел ", споделя майка й, която добавя, че самата Ира нееднократно е заявявала, че е луда по безкрайното обличане в красиви тоалети и позирането на фотографи.

Отрицателната реакция на обществото
Заслужава да се означи, че не всички представители на обществото утвърдиха дейностите на родителите, които съгласно тях експлоатираха детето си за лична облага.

Тези, които видяха тоновете козметика по кожата на детето, явно не утвърдиха дейностите на родителите, ориентирани към основаването на изкуствената хубост на щерка им. Те постоянно чували мнения, че вместо се пробват да трансфорат детето си в кукла за пари, би трябвало да му обезпечат щастливо детство.

Обществото също по този начин се възмути, че момиче, което не може нито да чете, нито да написа, нито може да приказва ясно, взе участие във всички състезания за хубост, с цел да завоюва, а единственото което знае е по какъв начин да нанася голямо количество грим върху нежната й кожа.

Ира Браун през днешния ден
В момента Ира Браун е на 9 години. Тя продължава да построява кариера на модел, но както споделят хората, в появяването й през днешния ден няма нищо изключително.



Въпреки това момичето продължава да взе участие във фотопроекти, в които театралничи за международно известни марки. Освен това организациите към момента я считат за един от най-търсените модели на детската група.



Днес почитателите на момичето могат да се насладят на нейните снимки като посещават персоналния профил на модела в мрежата на Instagram, както и да гледат видеоклипове с нейно присъединяване в персоналния й канал в Youtube.

Мнозина обаче са безапелационни, че от тогавашната хубост на Ира няма и диря. Те настояват, че тя се е трансформирала в дебеличко и даже грозно 9-годишно момиче. " Ужасно е! От хубостта й няма и помен ", възмущават се мнозина почитатели на моделката.



Заслужава да се означи, че момичето няма да стопира дотук и се пробва да влезе в ролята на кино актриса. През 2017 година тя направи своя дебют във филм, а по-късно беше поканена за второстепенна роля в друга прожекция.

Някои почитатели на младата звезда са сигурни, че триумфът на Ира е резултат от упоритостите на нейните родители, които не са били предопределени да се осъществен.  



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|П
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР