Всеки родител ще направи всичко възможно и невъзможното, за да

...
Всеки родител ще направи всичко възможно и невъзможното, за да
Коментари Харесай

Мъж спасява живота на децата си, като ги хвърля от петия етаж

 дете-скача-за-да-се-спаси-от-пожар

Всеки родител ще направи всичко допустимо и невъзможното, с цел да отбрани детето си от заплаха и, в случай че се наложи, да заплаши и своя живот.

Виталий и Елена Балабанови от град Струнино се намирали в дома си с двете си деца, тригодишната Ксения и 11-месечният им наследник Евгени, когато внезапно усетили миризма на пушек.

В прилежащия апартамент избухнал пожар.

Съседката, в чийто дом почнал пожарът, съумяла да се избави, само че когато Виталий със фамилията си побързали да изоставен своето жилище, площадката на етажа и входът към този момент били в пушек – нищо не се виждало.

Семейството се оказало в капан, а огънят стремглаво се разпространявал.

Единственият излаз бил да скочат през прозореца, само че апартаментът им се намирал на петия етаж. Скокът от такава височина означавал гибел, само че те нямали различен избор.

Тогава на Виталий му хрумнало нещо. Той хвърлил одеяло на тълпата хора, която се била събрала долу, с цел да го разпънат и да го употребяват като избавителен батут.

Това била доста рискована постъпка, само че давала на фамилията някакви шансове за избавление от неименуемата крах измежду езиците на пламъците.

На видеото, снимано от един от съседите, се чува по какъв начин хората крещят „ Не ги хвърляй! “, само че Виталий бил заставен да го направи.

Първо той хвърлил своя 11-месечен наследник Женя, а по-късно и тригодишната си щерка. След това оказал помощ да се избави на своята жена Елена и след нея скочил самият той.

За благополучие, цялото семейство съумяло да оцелее, въпреки Виталий да получил контузия на гръбначния дирек. Вижте злокобното, само че сполучливо избавяне долу:

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР