Всеки препарат за съдомиялна машина има своите предимства и недостатъци,

...
Всеки препарат за съдомиялна машина има своите предимства и недостатъци,
Коментари Харесай

Течен препарат за съдомиялна, капсули и гланц - каква е разликата

Всеки препарат за съдомиялна машина има своите преимущества и дефекти, които да съобразите - тип и положение на съдомиялната машина, неотстъпчивост на водата и несъмнено вашите персонални желания и потребности.

Течен препарат за съдомиялна

Течният препарат за съдомиялна измива съдовете и тигани от мазнини и отлагания, придавайки на стъклени съдове прелестен искра. За разлика от праховите препарати, в течността няма абразивни частици, които могат да надраскат повърхността. Бързоразтворими и комфортни за предпазване и приложимост.

Капсули за съдомиялна

Комбинираните капсули, да вземем за пример 3 в 1, 4 в 1 и 5 в 1, с изключение на препарат за миене, съдържат препарат за изплакване, обезмаслител, сол и други съставни елементи за отбрана на стъклото или разчистване на неръждаемата стомана. В допълнение - те са доста по-концентрирани от елементарните гелове, което ги прави по-ефективни. Лесни и комфортни за прилагане с грижа към съдомиялната машина.

Гланц за съдомиялна

Гланцът за съдомиялна машина съставлява разтвор за изплакване, който основава защитно покритие върху повърхността на съдовете, посредством което предотвратява образуването на петна от водни капки върху измитите съдове и чаши. Защитава цветовете, обезпечава съвършен искра на стъклените чаши и чинии и спомагателен изсъхнал резултат, изключително при пластмасовите съдове.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР