Всеки представител на нежния пол иска да бъде популярен в

...
Всеки представител на нежния пол иска да бъде популярен в
Коментари Харесай

Неефективни съвети за съблазняване на мъжете

Всеки представител на нежния пол желае да бъде известен в мъжкото общество. За да трансформира това предпочитание в действителност, тя би трябвало да може да се държи с момчетата уместно, да флиртува с тях. Дамата учи препоръки в интернет, изслушва приятелките си, техните рекомендации, построява лична тактика на държание с младите мъже. Този метод е рационален, само че въпреки всичко има някои нюанси. Има способи за съблазняване на мъжете, които в никакъв случай не би трябвало да се употребяват, тъй като те не са ефикасни. Ето кои са те:

1. Да бъдеш хубавица

Привлекателността притегля. Но едно момиче не би трябвало да се концентрира единствено върху външния си тип. Тя би трябвало да помни, че момчетата имат разнообразни усети, че тя няма да може да угоди на всички, даже и да е съвършена. По-добре е, в случай че остане оптимално естествена. В този случай тя няма да би трябвало да се преструва от самото начало, като по този метод ще държи мъжа покрай себе си.

2. Да мислиш за секс, когато го гледаш

Има мнение, че по този метод можете да прехвърлите половата сила на човек, да го привлечете към себе си, само че това е илюзия. Ако една дама старателно мисли за нещо, гледайки млад мъж, тя ще наподобява съсредоточена, заета. С нея в това положение никой не смее да приказва.

3. Да сте непредсказуеми

Такава тактичност може да бъде употребена, само че единствено когато сантименталната връзка към този момент е почнала. Ако даже другарство към момента не се е състояло, тогава човек би трябвало да се държи по нормалния метод, да покаже непринуденост. Но непредсказуемостта на описания стадий може да се одобри за некомпетентност. Със притежателя на такава линия надали някой ще желае да се занимава.

4. Да сте непревземаеми

Да, непрекъснатото намигване в зрителното поле на млад мъж не си коства. Но въпреки всичко не би трябвало да бягате от него, да се криете. Човекът няма да преследва момичето, няма да се задълбочава в игрите, които тя предлага. Той желае всичко да е ясно и разумно, с цел да не му се постанова да взема решение някакви нелепи гатанки.

5. Да го карате да ревнува

Подобно държание нормално е рисково. Мъжът може да бъде прочувствен, може да навреди както на момичето, по този начин и на неговия съперник. Преди да се запознаете, опитите да предизвикате ревнивост нормално са глупави. Много е евентуално младият мъж да реши, че дамата не го харесва, че е запалена по някой различен. В резултат на това тя няма да получи знаци на внимание от него. Не използвайте горните способи за флирт. Това няма да докара до нищо положително, може би в допълнение отчуждавайки красивия човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР