Всеки последен вторник на месеца от 14.00 до 16.00 часа

...
Всеки последен вторник на месеца от 14.00 до 16.00 часа
Коментари Харесай

Данаил Ковачев с приемен ден всеки последен вторник на месеца

Всеки финален вторник на месеца от 14.00 до 16.00 часа регионалният шеф на Русе Данаил Ковачев ще има приемен ден. „ Приемният ден е измежду механизмите, които разрешават непосредствена връзка с жителите. За мен това е изключително значимо, тъй като приоритет в активността на администрацията би трябвало да бъде това да сме потребни на жителите. Считам, че всяка институция е належащо да бъде налична и отворена за контакти “, разяснява Ковачев. При нужда на срещите с жителите ще участват и специалисти от Областната администрация. „ Подходът ми на работа ще е ориентиран към действителното решение на проблемите на хората от региона “, увери Ковачев, като той бе безапелационен, че ще се работи бързо и целеустремено за разрешаване на съответните проблеми.

За среща с регионалния шеф е належащо авансово записване на телефонен номер: +359 82 812223 или e-mail: [email protected]. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Вчера Ковачев организира първия си приемен ден откогато встъпи в служба като регионален шеф. Сред тематиките, които вълнуваха най-много жителите доминираха битовите въпроси и опциите за по-бързо административно обслужване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР